MITÄ PÄÄLLE PIKKUPAKKASELLA?

Nämä on justiin niitä kelejä, kun ei oikein tiedä miten tuonne ulos kannattaisi pukeutua. Aamulla mittari saattaa näyttää lähemmäs kymmentä pakkasastetta, mutta päivällä aurinko lämmittää reippaasti plussan puolelle.
Toistaiseksi me ollaan puettu kerroksia välikausikamppeiden alle, ja päivällä se on ollutkin ihan riittävä, mutta tämän pienemmän ja vähemmän liikkuvan kanssa me korkattiin nyt toppakausi, ja aamun pikkupakkasiin lähdetään lämpöisellä talvihaalarilla. Aamun ulkoilun jälkeen pienin jää nukkumaan päiväunia rattaisiin, ja toppatamineissa tarkenee hyvin varjoisella terassilla.

Vauvalla on käytössä Lekmeriltä saatu Kuling-vauvahaalari (isoveljeltä löytyy vastaava, mutta se saa odotella vielä niitä kunnon pakkasia), ja samaan aikaan saatiin testiin myös superkätevä fleecevuorattu sadeasu isommalle pojalle! Tuossa alla muutamia kuvia tuosta sadeasusta, ja näistä lisää infoa ja kuvia löytyy parin viikon takaisesta postauksesta, jonka löydät täältä.

Lekmerin omaa tuotantoa olevat laadukkaat ja huippuominaisuuksilla varustetut Kuling-ulkoiluvaatteet löydät täältä, ja niistä onkin juuri nyt aika kivoja aleja!

Joko teillä on otettu toppaa käyttöön?
Yhteistyössä Lekmer

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Meillä on lapsille ollut merinovillakerrastoja, mutta täytyisi kyllä itsellekin hankkia tulevalle talvelle! Lapsille tulee tietenkin hommattua aina kaikki tarpeelliset varusteet, mutta jotenkin ne omat hankinnat tulee mieleen vasta siinä vaiheessa, kun on jo pakkaset 😀

Avatar

Uusi lukija tässä moi! Täällähän on blogi pullollaan hyviä varustevinkkejä, pitääkin lisätä kirjanmerkkeihin tulevia hankintoja silmällä pitäen 🙂

Avatar

Hei Tiina! Mukavaa, kun löysit tänne, ja tervetuloa seurailemaan 🙂

Avatar

Mä ostin meidän 6- ja 4-vuotiaille nyt toista kertaa POPin fleecevuorilliset haalarit. Pojat tykkää niistä, kun alle ei tarvi laittaa kuin ohuet trikoovaatteet. Eskarilainen erityisesti on tyytyväinen, kun päiväkotiulkoiluihin ei tarvitse tumpata alle paljoa vaatetta. Tosin se "alletumpattava" vaate on meillä viime vuodet ollut Ruskovillan haalari, joten ohuella, mutta samalla lämpimällä välikerroksella ovat päässeet. Moni äiti kuului kuitenkin päiväkodissa henkilökunnalta kysyvän, mikä olisi lapselle hyvä vaatetus näihin keleihin. Erityisen ongelmana pitivät kenkiä. Joku ehdotti ulkovaatteeksi viime talven toppahaalaria ja sen käyttämistä "loppuun". Haastetta ulkovaatteiden suhteen on mulle tuonut enemmänkin tuo tuore yksivuotias. Pääasiassa hänen ulkoilunsa kuluvat rattaissa nukkuen, mutta koska rattaissa on lämmin toppapussi, ei siellä tarvitse paksua haalaria. Ongelma onkin siinä, että jos ulkoilee muuten tai vaikka vain lähtisi aamulla pakkasella viemään autolla isoveikkaa eskariin, ohut haalari on liian vähän. Yleensä nukahtaa autoon ja siirrän siitä sitten rattaisiin, joten siksi en viitsisi laittaa paksua haalaria. Meidän yksivuotias sopii vielä POPin 74cm:een wf-haalariin jalkaterät avattuina. Sillä on useimmiten nukkunut tai POPin merinovillahaalarilla. Pakkasella sitten niillä molemmilla. (Merinovilla on osoittautunut hyväksi helposti hikoavalle lapselle, koska se ime kosteuden). Itse tykkäsin kovasti tuosta wf-haalarin ominaisuudesta, että sormet ja varpaat saa näppärästi "piiloon". Harmi ettei sitä tehdä enää isommassa koossa. Pari päivää surffailtuani päädyin tilaamaan Ticketin vastaavan haalarin, tosin toppaversiona. En ole vielä saanut sitä, mutta toivon sen olevan ohuempi kuin kunnon toppahaalari. Noi teidän poikien pipot on niin ihanat! Kunpa niitä saisi ruskeina tai vaikka ihanan vaaleansinisinä. Meille tuo musta ei sovi oikein minkään vaatteen kanssa. Olenkin tuumaillut, josko tekisin vastaavan itse, ainakin kuopukselle 😉

Avatar

Nuo fleecevuorelliset haalarit kuulostaa kyllä käteville! Gugguun pipot on kyllä ihan supersöpöt, tilasin pojille vielä burgundyn väriset, mutta vähän eri malliset, kun nekin sopii oikeastaan kaikkiin poikien talvivaatteisiin 🙂

Avatar

Täältä myös peukut Täti Ruskean kehumille merinovillavaatteille! Ihan ehdottomat koko ulkoilevalle perheelle syksyllä, talvella ja keväällä eli aina 😀 Jos tulee liikkuessa ja riehuessa hiki, niin ei kuitenkaan tunnu vaatteet märiltä -> ei tule kylmäkään! Merinovilla imee tosi hyvin kosteutta! Ja meillä nimenomaan niin, että merinovilla aina suoraan ihoa vasten, siihen normivaatteet päälle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä