LÄMPÖPUSSI – ARJEN HELPOTTAJA

Koska mulle on aina tervetulleita kaikenlaiset arkea helpottavat vinkit, niin ajattelin nyt vinkata teille yhdestä meidän elämää helpottavasta lastentarvikkeesta.
Nyt kun ulkona alkaa olla jo muutamia pakkasasteita, tai ainakin pysytellään siinä nollan tuntumassa, niin me ollaan jo jonkin aikaa käytetty toppahaalaria ulkopäikkäreillä. Muuten ei vielä talvikamppeita olla otettu käyttöön, vaan muulloin ulkoillessa käytetään välikausivaatteita ja lämpöisiä kerroksia niiden alla. Kauppaan, tai muille asioille autolla kuljettaessa ollaan puettu myös aika kevyesti, ohuiden sisävaatteiden päälle on laitettu ohut merinovillahaalari ja vuoreton Pico-haalari. Aika monesti (eli lähes aina) meillä pienin nukahtaa autoon, jos käydään aamupäivästä asioilla, eikä unia voi jatkaa rattaissa niin kevyellä varustuksella, eikä myöskään ole kiva alkaa vaihtaa nukkuvalle lapselle paksumpia kamppeita, koska useimmiten unet loppuvat siihen.
Me ollaankin nyt otettu käyttöön Jollyroomilta saatu muhkea ja superlämpöisen tuntuinen Petite Cherie lämpöpussi, ja tuonne on tosi kätevää sujauttaa lapsi niissä ohuemmissakin ulkovaatteissa. Ja kovien pakkasien aikana lämpöpussi toimii tietenkin hyvin myös, kun alle pukee vaan vielä lämpöisemmin.
Valikoimaahan näistä lämpöpusseista löytyy nykyään vaikka kuinka, varmasti jokaiselle mieluisalla värillä ja kuosilla. Muistan kuinka kolme vuotta sitten etsin vastaavaa pussia silloin vuoden ikäiselle esikoiselle, ja pitkän etsinnän jälkeen jouduin tyytymään siihen yhteen ja ainoaan malliin, jonka löysin. Tällä kertaa oli mistä valita, mutta kun silmiini osui tämä superihana minttu, ei muita tarvinnut enää katsella. Petite Cherie lämpöpusseja löytyy nyt Jollyroomista kivoilla aleprossilla, joten kannattaa kurkata koko Petite Cherie valikoima täältä.
Lämpöpussista löytyy aukot viisipistevaljaille ja pussin takana on liukuesteet pitämässä pussin paikallaan. 
Meidän vuodenikäiselle ja 75cm pojalle tuolla metrin mittaisessa pussissa on tosi reilusti tilaa, ja tämä menee varmasti koko talven. Ja onhan tuo nyt vaan niin söpö, haha!
Näitä Jollyroomilta saatuja Beemoon rattaita esittelinkin jo aikaisemmin (postaus löytyy täältä), ja pidemmän käyttökokemuksen jälkeen olen kyllä rattaisiin tyytyväinen edelleen. Rattaat ovat meillä ahkerassa päivittäisessä käytössä päiväunirattaina, koiria lenkittäessä ja muuten ulkoillessa, ja toimivat tarkoitukseensa oikein hyvin. Tilavassa tavarakorissa on kätevä viedä leluja leikkipuistoon ja kuomun takaa löytyvään taskuun saa mukavasti omat pienet tavarat ja vaikka vaihtohanskat lapsille. Nämä rattaatkin ovat superhyvässä tarjouksessa Jollyroomissa nyt, joten kannattaa kurkata jos on rattaille tarvetta.
Onko teillä lämpöpusseja käytössä?
Yhteistyössä Jollyroom

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Näyttääpä tämä pussi hyvältä! Meillä on Ticketin isompi lämpöpussi mutta tuo vauva hukkuu siihen, joten nyt olis hakusessa vähän pienempi… Onkos tuolla pussin yläpäässä joku kiinnitys millä sen saa kiinni selkänojaan ettei pussi pääse valumaan?

Avatar

Voi miten hyvältä tuo lämpöpussi näyttää! Sain nimittäin arpoa juuri blogin synttärihulinoissa yhdelle onnekkaalle seuraajalle tuollaisen, kiitos Jollyroomin! 🙂

Avatar

Oi miten söpöltä toinen pieni näyttää muhkeassa lämpöpussissa nukkuessa! <3

Avatar

Onpa ihana väri, kelpais mullekin 🙂 Mä olen juuri etsimässä lämpöpussia ja pähkäilen eri vaihtoehtojen välillä… Babystylesta olin ostamassa ihanan pehmoista, sellaista vähän keinomokan tuntuista vaaleaa pussia, mutta väri oli niin arka, etten sitä ottanut. Haluaisin sellaisen, joka kestää arjen rytyytystä eli jossa ei ihan kaikki töhryt näy.

On ihan hirveän vaikea päättää, minkä valitsee ja olen googletellut tätäkin hankintaa aika tavalla ja kysellyt vinkkejä. Eräs ystäväni kirjoitti kaukalolämpöpusseista ja minä luin, että kaukolämpöpussit ja mietin, että jopas on tekniikkaa 😀 Ensikertalaisäitinä kun törmää aina uusiin käsitteisiin 😀

Olen miettinyt pussin ostamista käytettynä, mutta en tiedä, ovatko käytetyt pussit yhtä lämpimiä kuin uudet vai käykö niille niin kuin toppatakeille, joista katoaa lämmittävyysefekti käyön myötä. Haluaisin ehkä jonkin ekologisen vaihtoehdon ja mietin, että pärjätäänkö viime talvella ostamallani lampaantaljalla. Pussiahan se ei korvaa ja olen monelta kuullut, että pussi olisi hirmu kätevä… Huoh, täytyy vielä tehdä vertailuja 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä