LASTEN IHANA MAKUUHUONE

Ihanaa, nyt tuolla lasten uudessa makuuhuoneessa alkaa olla ihan valmista, ja apua miten kivalle siellä mun mielestä näyttää!
Makkariin kurkattiin jo vähän tässä postauksessa, ja kun me saatiin valita Ellokselta muutamia juttuja tuonne lasten makuuhuoneeseen, saatiin viimeinenkin silaus huoneesta valmiiksi.
Toistaiseksi tuolla huoneessa asustaa Veikko, sillä me ei olla (vieläkään, kröhöm…) siirretty kuopusta pinnasänkyyn nukkumaan. Tarkoitus kyllä olisi laittaa pinnis käyttövalmiiksi ja opettaa pienin nukkumaan yönsä omassa sängyssä, ja sitten varmasti aika pian siirretäänkin pinnasänky tuonne poikien yhteiseen makuuhuoneeseen.
Nyt tuolla huoneessa on valkoiset koristetikkaat* täyttämässä tyhjää kolosta lipaston takana, mutta sinne sitten jossain vaiheessa laitetaan pinnasänky, ja katsotaan nyt siirtyykö nuo tikkaat sitten meidän vanhempien makkariin.

Oven ja vaatekaappien välissä oli juuri sopiva kolonen ihanalle Kids Conceptin vaatetelineelle*, jossa me ollaan nyt pidetty noita tällä hetkellä eniten käytettyjä takkeja (ulkoilutakit on sitten eteisen kaapissa). Varmaan pian saakin vaihtaa takit jo paksumpiin versioihin, hauska Stigan lumipotkulauta* jo odotteleekin tuossa talvisempia kelejä.
Kids Conceptilta löytyy tuon vaatetelineen lisäksi paljon muitankin ihania sisustusjuttuja lastenhuoneeseen ja pari juttua mulla jäikin mieleen, mitkä taidan tilata leikkihuoneen puolelle.
Unilelut saattaa monesti vallata sängystä aikamoisen tilan, ja pehmojen säilytykseen löytyikin Ellokselta tosi kiva ja tilava metallikori*. Noita vastaavia koreja olen katsonut ennenkin monelta eri merkiltä, mutta Ellokselta koreja löytyy ihan sopuhintaan, joten kannattaa kurkata, jos sellaista on ollut mietinnässä.
Tällä pienellä kokemuksella, mitä meillä on erillisestä makuu- ja leikkihuoneesta, tykkään kyllä kovasti! Makkarin tunnelma pysyy rauhallisena, kun sateenkaarenväreissä loistavat lelut pysyttelevät toisessa huoneessa ja vastaavasti leikkihuoneessa saa olla iloisen kirjava sekamelska, eikä se oli niin justiinsa, jos niitä leluja ei jaksa joka ilta kerätä paikoilleen, sillä ovi on helppo vetää perässään kiinni, eikä kukaan ole siellä yöllä kompastelemassa leluihin, haha.
Miltäs makuuhuone näyttää nyt valmiina?

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

That’s a slick answer to a challenging question

Avatar

Kivoja yksityiskohtia :)! Oli kiva tavata, vaikkakin niin pikaisesti! Nuo tapahtumat menee aina niin nopeasti ja vaikea saada sen syvällisempää keskustelua aikaiseksi :).

Avatar

Joo, oli kyllä mukava nähdä! 🙂

Avatar

Oi kuinka kaunis huone 🙂 meillä on myös unihuone ja leikkihuone erikseen tällä hetkellä, katsotaan kuinka kauan, pojat kun meinaa vähän häiritä toistensa unta..

Avatar

Kiitos 🙂 Meillä ei ole vielä kokemusta siitä, kun pojat nukkuvat tuolla molemmat, joten katsotaan nyt kuinka se sitten sujuu 😀

Avatar

Näyttä ihanalta! Ja nukkumaan on tosiaan taatusti helpompi käydä, kun ei ole leikit ja lelut siinä vieressä houkuttamassa.

Avatar

Kiitos 🙂 Joo ihan varmasti vaikuttaa, ettei kesken jääneet leikit houkuttele vieressä 🙂

Avatar

Hyvältä näyttää! Tykkään kovasti tosta naulakosta! Sen haluaisin. Mä laittaisin siihen varmaan poikien roolivaatteita, joita meille on kertynyt melkoisesti 😉

Avatar

Kiitos 🙂 Tuo olisikin kyllä varmasti kiva roolivaatteille! Meillä on lähinnä supersankarinviittoja, niin ne on kätevä ripustaa vain koukkuun 🙂

Avatar

Hyvältä näyttää! Tykkään kovasti tosta naulakosta! Sen haluaisin. Mä laittaisin siihen varmaan poikien roolivaatteita, joita meille on kertynyt melkoisesti 😉

Avatar

Ihana huone! Tuolla saa varmasti hyvin nukuttua eikä leikit ole nukahtamista vaikeuttamassa.

Avatar

Kiitos 🙂 Mun mielestä tuonne tuli kyllä kiva tunnelma, ja hyvin siellä on unet nyt pojalla maistuneet 🙂

Avatar

Näyttääpä kivalta 🙂

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Aivan ihana huone! <3 Juuri sen tyylinen mistä itsekin pidän 🙂 ja nuo Rodinit kauniisti esillä.. 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Tästä tuli kyllä munkin mielestä aika ihana! <3

Avatar

Hyvin samantyylinen kuin meidänkin lasten huone! 🙂

Yksi pieni elämä blogi

Avatar

Aijaa! Sulla on sitten hyvä maku, haha! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä