LUUKKU 22 JA 23: HUPS

Hups, tiedättekös mitä? Mun suunnitelmat rennosta joulunodotuksesta, vailla stressiä toimi oikein hyvin viime metreille saakka, mutta nyt pitää kiirettä, hah! En kyllä vieläkään stressaa mistään, mutta viimeisiä asioita on juostu kaupoilla, pidetty yöllä salaista paketointipajaa, ja tietenkin jännätty, että ehtiikö ne kaikki netistä tilatut lahjat ajoissa perille. Niin ja vähän pakattu ja siivottu ja tehty listoja, että suurin piirtein kaikki jutut olisi kasassa.
Veikko on ihan innoissaan, tietenkin, ja hykertelee jo ajatukselle, kuinka jouluaattona mummin luona kaikki ihmettelevät, kun Veikko ja Joulupukki ovatkin jo vanhoja tuttuja, kun tapasivat viikonloppuna Särkänniemen Koiramäessä, haha.
Lahjatoiveita on kerrattu ja pohdittu, että mitähän se pukki mahtaa tuoda. Yllärikseni tärkein toive rattikelkan ohella onkin ”kultakone”, eli sellainen strassikoristeita tekevä vekotin. Onneksi nuo odotetuimmat löytyvät paketeista, ettei tarvitse enää lähteä kovasti toivottua lelua metsästämään.
Niin, kaiken tämän hässäkän keskellä en oo ehtinyt koneelle, ja eilinen luukku jäi välistä ja tämäkin luukku taitaa olla nyt pelkkää höpöttelyä. Koitan tulla vielä huomenna toivottelemaan hyvät joulut, ja nyt kiiruhdan pakkaamaan loput tavarat, että me ollaan ihan valmiita, kun postiauto on käynyt. Muuten me lähdettäisiin joulun viettoon ihan än yy tee nyt, mutta pari lahjaa on vielä postin matkassa, ja nyt vaan odotellaan ja toivotaan, että tulisivat sieltä tämän päivän postin mukana. 
Joko teillä on aloitettu joulun vietto?

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Viime jouluisen influenssan ja sairaalakeikan kaksikuisen vauvan kanssa jälkeen, huomaan etten enää stressaa joulusta. Silloin asettuivat arvot vähän eri järjestykseen. Onko sillä väliä, jos nurkissa pomppii villakoirateikä vessoja ole pesty tai osa lahjoistakinon vielä hankkimatta, jos saa viettää joulua yhdessä läheistensä kanssa. <3 Toivottavasti ehditte ajoissa matkaan! Meillekin tuli vielä eilen muutamia netistä tilattuja lahjajuttuja. Nyt on kaikki paketoitu, aamulla poikia odotti olohuoneessa yhteinen yllätys: tunnelmavaloin, hopeatähtinauhoin ja lampaantaljoin koristeltu tiipii. Vihdoin sain yhden haaveeni toteutettua. Rauhallista joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

Avatar

Tänään alkoi joulun vietto, kun suljin työpaikan oven perässäni 🙂 Joululomasta saankin nyt nauttia 7.1. asti, jee jee! Oikein ihanaa joulua!

Avatar

Me ollaan mukamas oltu ajoissa, mutta kun tänään tsekattiin isomman lapsen pukin kirjettä niin tajuttiin ettei ole hankittu toiveista mitään! Hups! Kaikkea muuta kivaa hän tulee kyllä saamaan ja niistä varmasti ilahtuu, mutta silti. Onneksi ajetaan huomenna ihan lelukaupan vierestä, täytyy käydä vielä pikaiseen Star wars-ostoksilla 😉 Rentoa joulua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä