KUVAKUULUMISET

Tähän alkuun ensin tsiljardi kuvaa, ja lopussa muutama sananen meidän viime päivistä.
Keväistä joulusäätä vihertävine peltoineen, lumisia maisemia ja paukkupakkasia, jouluruokaa ja suklaaövereitä (monikossa joo), ulkoilua, yhdessäoloa, tonttukoulua, pelailua, uusilla leluilla leikkimistä ja totaalista lomamoodia. Ainakin sellaista on meidän viime päiviin kuulunut.
Me reissattiin joulunviettoon mummin luo Etelä-Pohjanmaan aakeille laakeille ja jatkettiin siitä sitten pohjoista kohti Veikon kummien, eli siskoni luo Lapin lumisiin maisemiin. Käytiin ekaa kertaa Santaparkissa, jonne oon haaveillut pääseväni monta kertaa, mutta joka sattui vasta nyt olemaan samaan aikaan auki, kun me oltiin maisemissa. 
Ollaan nautittu oikeasta talvesta ja toivottu, että saataisiin vähän lunta eteläänkin. Raahattiin kuitenkin Veikon joululahjaksi saama rattikelkka Lappiin mukaan ihan varmuuden vuoksi, kun lumitakuu oli taattu sillä suunnalla.
Parasta tietenkin näissä päivissä on ollut seura, voisipa näitä lomia pitää useamminkin!
Nyt meillä alkaa olla loma loppusuoralla ja kohta matkataan kotiin katsomaan, olisiko ne vipatkin jouluksi tilatut lahjat jo tipahtaneet postilaatikkoon, hah. Ensin varmaan pestään sata koneellista pyykkiä ja sitten aletaan miettimään, että mitähän kivaa me keksittäisiin uuden vuoden aatolle!
Loppuun muistuttelen vielä, että Karkkipurkin lukijat saavat -25% alennuksen Crocsin verkkokaupasta koodilla: CROCSFI25 ja tuo koodi käy myös alennettuihin tuotteisiin! Nyt kannattaa laittaa koko perheen kenkäasiat kuntoon, sillä aleprossat on parhaimmillaan -60% ja tuon -25% alekoodin kanssa ei kengille enää jää paljoa hintaa! Crocsin verkkokauppaan pääset tästä.
Mitäs te meinaatte tehdä uuden vuoden aattona?
Sis. mainoslinkin

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Se oli kyllä tosi kiva paikka! Vaikka mä oon aina ihan hulluna tuommoisiin teemapaikkoihin, joten arvasin jo etukäteen, että tykkään siitä 😀 Mutta kaikki oli tosi huolellisesti mietitty, ainoastaan kahvilan kertakäyttöastiat vähän ihmetytti, mutta muuten oli kyllä ihanaa! 🙂

Avatar

Upeita joulun lumimaisemia! Ei ihan tavallista tänä jouluna.

Avatar

Oli kyllä ihana päästä hetkeksi lumen keskelle! 🙂

Avatar

Hurmaavia tunnelmapaloja kuvissa!
Onnen tähtipölyä alkaneelle upealle vuodelle ja aurinkoa täältä Mantelilaaksosta!

Avatar

Kiitos! Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin! 🙂

Avatar

Vau tuota Santa Parkia! Sinnekin pitäisi lapset varmaan joskus viedä. Suloisia lapsia kuvissa 🙂 ja lunta!

Avatar

Vau tuota Santa Parkia! Sinnekin pitäisi lapset varmaan joskus viedä. Suloisia lapsia kuvissa 🙂 ja lunta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä