PAKKASPÄIVIEN PELIHETKET

Aikamoisella naparetkivarustuksella ollaan lähdetty ulkoilemaan paukkupakkasia uhmaten, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun naama kohmettuu, eikä huuletkaan enää liiku (eli aika pian) ollaan hipsitty sisälle muihin puuhiin. Isompi pojista on rakennellut legoilla, pienempi hääräillyt omiaan ja mä oon koittanut järkkäillä kaappeja tai käväissyt koneella hoitamassa asioita.
Välillä on kuitenkin kiva laittaa muut puuhat sivuun, sammuttaa telkkari ja tehdä yhdessä jotain, koko perheen voimin. 
Mä oon aika huono leikkimään, vaikka tykkäänkin välillä rakennella lasten kanssa legoilla tai tehdä leikkihuoneen lattialle ennätysisoa junarataa. Askartelut ja muovailut on mun mielestä paljon kivempaa tekemistä, kuin perusleikkiminen, mutta ihan parasta yhdessä tekemistä on kaivaa lautapelit esiin!

Veikko sai pari kivaa uutta peliä joululahjaksi ja myös Hasbro lähetti meille kivan Frozen-aiheisen Monopoly Junior pelin.
Koska meilläkin on Frozen aikas hitti, ollaan me nyt tahkottu elsapeliä harva se ilta.
Olin ihan yllättynyt, miten perinteisestä Monopolysta oli saatu tehtyä näin kiva ja helposti pelattava versio perheen pienimmille. Hahmoina pelissä seikkailevat tietenkin Elsa, Anna ja Olof, kiinteistöt ostetaan Arendelista, ja voittaja on arvatenkin se, joka saa hankituksi isoimman kasan kahisevaa. Säännöt ovat kivan helpot, ja kaikki setelit samanarvoisia, joten pieniltäkin pelaajilta sujuu rahojen laskeminen. 

Peltataanko teillä lautapelejä?
Yhteistyössä Hasbro

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Voi tuo Star Wars muuttuva labyrintti kuulostaa kyllä sellaiselta, että meilläkin tykättäisiin siitä! Täytyypä googletella 🙂

Avatar

Pelaaminen yhdessä on hurjan kivaa! Meillä poika sai joululahjaksi Star Wars-muuttuvalabyrinttipelin ja eihän hän enää muuta pelaisikaan 😀 Onneksi lähtee kuitenkin mukaan Afrikan tähteen ja Kimbleenkin niin saadaan kaikki saman pöydän ääreen pelailemaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä