ASUVIIKKO: KESÄKAMPPEIDEN SOVITTELUA

Heippa täältä ruuhkavuosien keskeltä! Arki on meillä aika hektistä, mikä on varmaan tuttu juttu muillekin pienten lasten vanhemmille. Mä oon siirtynyt tekemään töitä kotoa käsin, kun odotin esikoista, ja tällä hetkellä teen töitä samalla kun hoidan pienempää lasta kotona. Tää on ollut mulle tosi kiva ratkaisu, mun mielestä on ollut ihan huippua, että mulla on ollut mahdollisuus olla lasten kanssa kotona, mutta samalla tehdä kuitenkin töitä.
Mutta vaikka arki olisi kuinka kivaa, voi se olla myös väsyttävää. Mun ongelma on se, että jaksan tehdä kivoja asioita vähän liiankin hyvin, enkä malta lopettaa, jos on mukavia hommia meneillään. Ja ihan superhauskoja työjuttuja oonkin viime aikoina (eli öinä) puuhastellut, aina aamuyön pikkutunneille saakka. Mutta kun tarpeeksi nipistää yöunistaan, eikä oikein päivisinkään ehdi levähtää, laittaa kroppa jossain vaiheessa pisteen hommalle, ja on ihan pakko ottaa aikalisä. Mä oon nyt pari iltaa nukkunut melkein kellonympäri lasten kanssa samaan aikaan, ja ottanut jopa päikkärit pienimmän kanssa, mitä en tee koskaan, haha! 
Niin että tästä syystä täälläkin on ollut pari päivää vähän hiljaista, oon koomaillut päivät ja nukkunut yöt, mutta nyt akut täynnä oli ihana tulla päivittämään blogiakin. Niin ja vastailen edellisten postausten kommentit ajantasalle ihan pian, kiitos niistä!
Ja koska tämän piti olla asuviikko, niin vilautetaan tähän väliin erästä Bobo Chosesin kesäistä asua, jota me soviteltiin tällä viikolla. 
Bobo on aika naftia kooltaan, ja otinkin pian 16kk lapselle koon 18-24kk, ja aika sopivathan nämä on jo nyt heti. Leggarit päätyykin heti käyttöön, mutta kesätoppi saa jäädä vielä odottamaan hellekelejä, toivotaan vaan, että se myös mahtuu silloin vielä päälle.
Mitä mieltä muuten olette, onko ihan hassua alkaa tammikuussa höpisemään kesävaatteista? Mun mielestä on kiva täyttää vaatekaappia kesäkamppeilla pikkuhiljaa, aina kun jotain kivaa osuu kohdalle, ettei sitten ensimmäisten helteiden yllättäessä joudu ryntäämään vaatekaupoille, kun kaapista ei löydy mitään kesäistä.
Jokos teillä on alettu hankkimaan kesävaatteita?

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Eikö olekin! Se on ihan hiljattain tilattu Ellokselta, Jackie -nimellä löytyy 🙂

Avatar

Söpöltä näyttää! Mun mielestä tuo eka kuva on niin liikkis consseineen kaikkineen, kun juuri ylettyy varpaiden kärjet lattiaan. Mä en oo vielä katsellut uusia kesävaatteita, mutta viime vuoden aleista on taidettu ekat vaatteet hankkia ensi kesälle 😉 Tänään POPin alesta tarttui mukaan kuopukselle uv-suoja-hellehattu. Hyvä että oot saanut nukkua ja ladata akkua. Voin sanoa, että en oo 1,5vuoteen nukkunut kunnolla ja alkaa kyllä jo tuntua. Meillä ei illastakaan pääse aikaisin nukkumaan, kun on tuo teiniosasto, joka valvoo sieltä päästä :O

Avatar

Unenpuute on kyllä ihan kauheaa! Mulla se on useimmiten vaan ihan omaa syytä, kun en malta mennä ajoissa nukkumaan… Tässä täytyy kyllä tsempata! 😀
Mulla jäi kesän alesaalis aika laihaksi, taitaa olla yhdet kesähatut ja joku teepaita odottamassa. Mutta toisaalta, onpa parempi syy haksahtaa kevään uutuuksiin 😉

Avatar

Nuo housut on hurjan ihanat! Olisin ostanut meillekin ellei minimiehellä olisi joku hurja kasvuvaihe nyt menossa. Liekö aikoo ottaa vihdoin ikätoverit pituudessa kiinni ennen syksyä ja kerhon alkua 😀 Mutta siis kesävaatteita oon ostanut jemmaan jo jonkun verran. Tosin ihan vaan perusyksivärisiä 70% alella 🙂

Avatar

Mä tykkään myös noista housuista tosi paljon! 🙂
Yksiväriset onkin tosi käteviä, helppo yhdistää sitten muiden hankintojen kanssa 🙂

Avatar

Mä oon mummo, eli omat lapset on jo aikuisia. Musta tuntuu että nyt sitä vasta ostaakin kaikenlaista, verrattuna aikaan ku omat lapset oli pieniä. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

Avatar

Kiva, kun löysit tänne! Täytyypä tulla kurkkaamaan blogisi 🙂

Avatar

Voi, miten aivan ihana matto! Mahtaakohan vielä olla markkinoilla!? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä