ASUVIIKKO: KIRJASTOREISSU

Bongasin aamukahvia juodessani päivän lehdestä pienen ilmoituksen, jossa kerrottiin, että meidän kylän kirjastossa pidetään aamupäivällä satutunti. Vilkaisu harmaaseen säähän sinetöi päätöksen skipata aamupäivän ulkoilut ja suunnata lasten kanssa kirjastoon.
Niillä superkovilla pakkasilla me nakattiin kauppareissuillekin toppahaalarit päälle, mutta nyt lauhoilla keleillä on taas ihanan helppoa pukea lapsillekin toppatakit. Näillä nollakeleillä ollaan vaan laitettu merinovillapitkikset housujen alle, ja muuten noilla Mini Rodinin ihanan lämpöisillä parkatakeilla tarkenee tosi hyvin, ihan ohuen trikoopaidankin kanssa. Nämä parkatakit taitaakin olla aika loppuunmyydyt, mutta molempaa löytyy haalarina ainakin Babyshopista vielä kivalla alella.
Pipot Gugguu // Takit Mini Rodini* // Farkut Name it // Kengät Crocs*
Niin, me ei oltukaan ikinä käyty semmoisessa kirjaston satutunnissa, enkä tietty hoksannut, että sinne täytyy mennä hyvissä ajoin, sillä satutunti pidettiin erillisessä huoneessa, minne ei tietenkään viitsinyt mennä kesken kaiken häiritsemään, ja paikan päältä löytyikin ohjeistus, että satutunnille tulisi saapua hyvissä ajoin. Niinpä me käytiin lainaamassa pino kirjoja ja lähdettiin Veikon toiveesta Heseen tortilloille. 
Kivaa saada vähän vaihtelua taas iltasatuihin, meillä nimittäin todellakin jämähdetään samoihin kirjoihin, ja TAAS eilen kaivettiin kaapista Tatun ja Patun ihmeellinen joulu, jota en vissiin ollut jemmannut tarpeeksi perälle kirjakaappiin, haha.
 Kivaa lauantai-iltaa!
*Saatu bloginäkyvyyteen

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Har gjort alla lotterna utom gratisbio eftersom jag redan är medlem där. Hoppas såklart på att vinna. Vore trevligt med ett biobesök som belyser i allt mörker.

Avatar

Suloiset pienet pojat sulla ?
Piti jo aika päiviä sitten kommentoida sun asua ( trikoot, mekko ym). Ihan kun mun asu olis sulla ollu päällä. Kotiäitinä trikoot ja joku mekko tai tunika on niin kätevä. Vähän naisellinen mutta silti helppo.
Sun vaatteita olis enemmänkin kiva nähdä ja minkälaisia asukokonaisuuksia teet. Vaikka kyllä aina itse tulee enimmäkseen lasten vaatteita mietittyä kuin omia.?

Avatar

Kiitos 🙂 Leggarit ja mekko on kyllä tosi kätevä kombo. Kiva, että asujutut kiinnostaa, niitä onkin varmasti tulossa lisää 🙂

Avatar

Thanks so much for the review! I ordered one last week after my someone went shopping in my house back in February and made off with my PowerBook. What better reason to try something like this, eh? So, it gets warm… Well, I’ve been using a laptop stand due to poor eyesight, Maybe something like that would be of help? I plan to get the kit mid year that lets you use the ModBook with a wall-mounted swing arm. Again, thanks so much for the review! I can hardly wait till the end of the month when it arrives and I can start drawing on it!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä