10 KUVAA LASTEN MAKUUHUONEESTA

Lasten yhteiseen makuuhuoneeseen on hiljattain kurkattu parissakin postauksessa. Tässä oltiin justiin kuskattu pienemmän pinnasänky huoneeseen ja tässä postauksessa nähtiin makuuhuoneen uusi matto. Lupailin kuitenkin vielä lisää kuvia makkarista, joten tässäpä niitä nyt olisi, kymmenen kuvaa lasten yhteisestä makuuhuoneesta.
Eiköhän me mennä tällä sisustuksella nyt hetken aikaa, mutta arvatkaapas ovatko huonekalut muualla kodissa saaneet pysyä paikoillaan…  Vähän aikaa sitten pyörittelin leikkihuoneessa kalusteet uuteen järjestykseen ja nyt vähän pohdiskelen, että siirtelisinkö niitä sittenkin vielä vähäsen. Uutta seinähyllykköäkin on tulossa, viimeistään sitä ennen täytyisi kalusteiden löytää paikkansa. 
Luulenpa, että syypää tähän sisustusvimmaan on tuo nurkan takaa kurkkiva kevät. Tämä nimittäin toistuu joka vuosi, haha!
Onko teihin iskenyt kevään kynnyksellä sisustuskuume?

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Meille olen tilannut walldesignilta 🙂

Avatar

Ihana huone kyllä! 🙂

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Kiva idea laittaa lasten ulkotakit lastenhuoneeseen. En olis itte keksiny. Muutenkin näyttää niin harmoniselta.
Meillä keltainen päävärinä ja tekee tunnelmasta karusellimaisen. Välillä tekis mieli vaihtaa väriä, mutta en raaski laittaa käypiä tavaroita vaihtoon.
Sulla on kyllä silmää sisustukseen. ?

Avatar

Kiitos ihanasta kommentista <3

Avatar

Ihana huone♥

Mulle iski joku sisustuskuume jo ennen vuodenvaihdetta ja mies-raukkaa odottaisi useampikin projekti. Sellaista pientä kuten katon uusimista ja tepatointia nyt aluksi 😀

Avatar

Parasta on kun saa itse suunnitella ja laittaa miehen hommiin 😀 Kuulostaa kyllä kivoille projekteille 🙂

Avatar

Ihanat noi Rodinit <3 🙂

Avatar

No eikös! <3 Tuo panda ei ole edes käytössä, kun oli isommalla pojalla pari talvea sitten ja pienemmälle menee vasta ensi vuonna. Mutta sopi tuohon riviin niin kivasti, etten malta kaapissa säilöä 😀

Avatar

Mukavan näköinen huone pikku miehillä. Kiitos blogistasi, harvoin kommentoin mitään mutta aktiivisesti seurailen, jo vuosi tolkulla 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Ja olipa kiva, että nyt kommentoit 🙂

Avatar

Ihanan näköistä!
Sisustuskuumetta on täälläkin ollut jo jonkin aikaa, itsellä on vaan vähän peukku keskellä kämmentä ja miespuolista tuunaajaa ei näy:)
Hauska idea laittaa lasten takit noin!

Avatar

Kiitos 🙂 Sisustuskuumetta taitaa olla nyt liikkeellä 🙂

Avatar

Mistäs noita tauluja saikaan tilattua joissa kuva ja syntymätiedot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä