OOTD: IHANAT LEGGARIT!

Olipas vaikeaa keksiä otsikkoa tälle postaukselle, kun mielessä pyöri vain vaihtoehtoja tyyliin, Äidillekin Moloa tai Äitin eka Molo. Tai mitä luulette, olisiko tähän postaukseen tullut enemmän klikkauksia, jos tuossa otsikon paikalla lukisi Äiti testaa Moloa. 

Tanskalaisen Molon SS16 lastenvaatemallistosta löytyi tosi paljon kivoja juttuja, mutta tällä kertaa ihastuin niihin tyttömäisiin kuoseihin. Pojillekin löytyi kyllä kivoja juttuja, ja katsotaan täytyykö isommalle pojalle vielä hommata kevääksi Molon softshelltakki. Mutta niistä tyttömäisistä kuoseista Black Floral kuosi näytti tosi kivalle, ja mietinkin, että löytyisiköhän siitä jotain itselleni! Ainakin näitä leggareita on 164cm kokoon asti, ja Jeriikasta sitä kokoa lopulta löysinkin. Meillä ei ole lapsillakaan näitä Molon leggareita ennen ollut, ja matsku on justiin sitä ihanaa paksua trikoota, mitä muutkin merkin trikoovaatteet. Kokokin oli tämmöiselle 162 senttiselle S-kokoa käyttävälle justiin hyvä, ehkä inasen reilu, joten menee varmaan vähän isommallekin.
Mun mielestä nää oli aikas kivat, vai mitä? Tuo yläosa on muuten se Vilan musta mekko, jota tässä postauksessa hehkutin, mutta joka ei siinä kunnolla näkynyt, joten tässä parempia kuvia siitäkin.

Mitä mieltä te olette lastenvaatehankinnoista omaan kaappiin?

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Kiitos! 🙂 Ja nuo kengät on kyllä niiin söpöt <3

Avatar

On kyllä härski nimi vaatemerkile xD

Avatar

No joo, onhan tuo näin suomalaisittain vähän hassu.. 😀

Avatar

Aivan ihanat! ♥ Tosi kiva piristys mustalle mekolle.

Avatar

No eikö ookkin! <3 Nää on kyllä tosi kivat 🙂

Avatar

Ihanat♥ Mä oon hukkapätkänä joskus aina ostanut lastenvaatteitakin itselleni ja esim. ulkoilukäsineeni on usein ihan Reiman mallistoista.

Avatar

Mä olin kyllä ihan yllättynyt, että nää oli näin kivat, täytyy varmaan jatkossakin kurkkia nää lastenvaatemallistot vähän omaakin vaatekaappia ajatellen 😀

Avatar

Mä ostin ne keltaiset perhosleggarit itselleni 🙂 hyvin mahtuu 168 cm s-m kokoisellekin!

Avatar

Oi, ne oli tosi kivat myös! 🙂

Avatar

Ihanat ja kiitti vinkistä! Millähän muilla merkeillä koot jatkuvat tuonne 164cm asti.

Avatar

Ja tosiaan omastakin kaapista löytyy jonkin verran lastenvaatepuolelta hankittuja kuteita. 😀 Istuu monesti jopa paremmin…

Avatar

Eikös ookin ihanat! Vähän tuo oli reilu koko ja seuraavaksi varmaan testaan sitä kokoa pienempää, jos vielä toisessa kuosissa leggarit tilaan 🙂 Lastenvaatepuolella on kyllä hyvä pitää silmät auki omaakin vaatekaappia ajatellen 😀

Avatar

Niin, kieltämättä joo, "Äiti testaa Moloa" olis saattanut hieman mietityttää. 😀 …mä oon aina kavahtanut tuota merkkiä just tuon kamalan nimen takia. 😀 mut legginsit on hei kivat kuitennnii!!

Avatar

Joo aika kamala nimi kyllä 😀 Mutta leggarit on ihanat, ja on nää lastenvaatemerkit vaan tosi laadukkaan tuntuisia moniin muihin verrattuna 🙂

Avatar

Hienot on! Molo nimi tulee perustajista: Morgan ja Louis (olikohan nimet justiin noin, en ole ihan varma, mutta alkukirjaimista kuitenkin).

D-XEL ja Guess tekee ainakin lastenvaatteita kokoa 164/170 eli niistä voi myös löytyä aikuisille sopivia vaatteita.

Avatar

Nämä on kyllä ihanat! Ja kiitos vinkistä, täytyypä kurkata nuokin merkit 🙂

Avatar

Näyttää tosi kivalta! Ja noi kengät on söpöimmät <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä