MINI RODINI + GUGGUU = PÄIVÄN SÖPÖIN ASU

Ihan alkuun täytyy kiittää kaikista ihanista kommenteista, mitä jätitte edelliseen postaukseen. Olipa ihana saada niin kiva vastaanotto mun pikkuputiikille!
Rakastuiko joku muu näihin Mini Rodinin SS16 yksisarvisiin? Jos mulla olisi rajaton lastenvaatebudjetti, olisin hamstrannut mekkoa lukuunottamatta kaikki vaaleansiniset (no joo, ehkä ne vihreätkin) yksisarviset meille, mutta oon kyllä iloinen näistä housuistakin. Mun mielestä tää on ihan täydellinen vauva- ja taaperokuosi.
Hain tänään postista Gugguun paketin, ja soviteltiin tietty heti pöksyjä hempeän keltaisen paidan kanssa, ja voiko tämän söpömpää asua olla, aika ihana!
Nuo housut otin 80/86 koossa, tuota kokoa meillä on rodinit olleet jo pitkän aikaa, ja näköjään vielä pitkään meneekin, sen verran reilut nuo housut on. Aikamoista pähkäilyä nämä tuplakoot välillä aiheuttaa, mutta toisaalta, meneepä sitten sama koko pitkään, kun välillä nämä on vaan pakosti ostaa näin reiluina, kun edellinen koko on jo jäänyt pieneksi. Gugguun paita on kokoa 80cm ja tästäkin sai kääntää hihoja aika reippaasti, mutta ihan pidettävä tuo paitakin jo on. Eihän näitä edes malttaisi jemmata kaappiin odottamaan, hih. En muuten kyllä yhtään tiedä lapsen mittaa tällä hetkellä, pitäisikin varailla puolitoistavuotisneuvolaan aikaa!
Mitäs tykkäsitte asusta?

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

No joo ja niitä kenkiäkin pitää olla niin monenlaista, vedenpitävää ulkoiluun, kumpparia, siistimpään menoon ja perustennaria… Meillä on oikeastaan vasta conssit molemmille ja pienemmälle Kavatin nahkatennarit, joten ainakin jotkut vedenpitävät ulkoilukengät täytyy vielä molemmille hommata 🙂

Avatar

Ihana ja pirteä asu 🙂 mä kans tänään kuvasin päivän asun kun ne vihreet yksisarviset! Pakko kyllä nämäkin kuosit vielä jostain budjetista investoida 😀

Avatar

Ja tosiaan noi tuplakoot on meillekin nyt vähän huonot. Pico on hyvä 92/98 mutta paita taas ois liian sopiva ja tämä seuraava koko reilu.

Avatar

Tää oli kyllä ihan mun lemppari näistä kuoseista, tosi söpö! Mutta murr noille tuplakoille, harmittaa kun välillä pitää ottaa ihan jättisuurta, mutta meneepä sitten kyllä pitkään 🙂

Avatar

Ihana♥ Nuo tuplakoot on kyllä haasteellisia ja meillä molemmat pojat on tällä hetkellä juuri siinä välissä jolloin pienempää ei kannattaisi enää ostaa, mutta isompi koko on selvästikin reilu. Meillä pienin ei harmittavasti yksisarvisia kelpuuttaisi, mutta tuo Gugguun keltainen taitaa vallata aika hyvin vaatekaappia 🙂

Avatar

Tuo keltainen on kyllä tosi ihana! Meille tuli siitä nyt vaan tämä paita, mutta toivottavasti näitä tulisi kesään mennessä vaikka alella johonkin, niin voisi hamstrata vähän lisää 🙂

Avatar

Suloinen asu! Niin keväinen ja raikas 🙂 Täällä skipattiin ainakin toistaiseksi rodinit, mutta gugguulta kotiutui sitten yhtä jos toista.. 😉

Avatar

Gugguulla on nyt kyllä niin ihania värejä! Silti en oo tilannut tuon paidan lisäski, kuin pari mustaa juttua! 😀 Mutta niitä pipoja (tupsuttomia) ja huiveja odotan 🙂

Avatar

Niin suloinen poikanen! Juuri eilen aloin miettiä, että pitäis varmaan alkaa tehdä listaa kevääksi ja kesäksi lapsille tarvittavista sisä- ja ulkovaatteista sekä kengistä. Musta tuntuu, että viime vuosina erityisesti kenkien etsintä on meidän perheessä vienyt hirveästi aikaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä