VINKKI JA ALEKOODI VÄLIKAUSIVAATTEISIIN!

Name it

Milläs mallilla teidän välikausikamppeet alkaa olla?
Jos etsitte laadukkaita ja kauniita, mutta edullisia välikausivaatteita, niin mulla olisi kiva vinkki teille. Ja postauksen lopusta löytyy vielä lisäksi alekoodi lukijoilleni, joten kannattaa napata sekin talteen!

Pojat saivat Name it:ltä testiin softshellvaatteita, ja meille osui niin ihanan keväiset ilmat, että meillä on ulkoiltu melkeinpä pelkästään näillä vaatteilla viimeisen viikon ajan. Tänään vaan taisi iskeä pikkuinen takatalvi, ja saatiin kaivaa taas toppaa esiin, graah. Toivotaan, että ne toppavaatteet saisi pian pestä lopullisesti tältä keväältä pois, ja saataisiin ne kauniit ja lämpöiset kevätkelit pian takaisin.

name it soft-shell

 

name it softshell

Name it:ltä löytyy todella kattava valikoima softshellvaatteita. Mallistossa on takkia, housua ja haalaria, ja takeista löytyy laajan värivalikoiman lisäksi eri mallejakin. Veikolle valkkasin tuon pusakkamallisen coolin takin, ja vaikka yleensä tykkäänkin, että lapsilla on eri vaatteet ulkoiluun ja siistinpään menoon, niin tuo takki kyllä menee kivasti myös muissakin menoissa, varsinkin toisenlaiseen alaosaan yhdistettynä.

Vaatteet vastaavat mielestäni tosi hyvin kokoaan. Mun mielestä Name it:n sisävaatteet on aika niukkoja, mutta näissä tosiaan koot pitää hyvin paikkaansa. Veikko käyttää pääasiassa 110cm kokoa, joissan jo 116cm, ja näistä housut on 110cm ja takki 116cm. 110cm takki olisi varmasti ollut vielä sopivampi, mutta halusin ottaa takin pikkuisen reiluna, että se menisi sitten pitempään. Yleensä tykkään, että lasten vaatteet on melko sopivan kokoisia, mutta kuitenkin pienellä kasvunvaralla.

Name it soft-shell

name it soft-shell

name it

Viljamilla on softshellhaalari, ja tuota haalaria löytyy aika monessa eri värissä, mutta myös kuosillisena (ainakin raitaa, sydäntä ja autoa löytyy). Tuossa haalarissa, samoin kuin softshellhousuissakin, on vahvistetut polvet ja peppu, mikä on kyllä mun mielestä aika kiva juttu kovalle kulutukselle joutuvissa vaatteissa.

Viljami käyttää nyt 80cm vaatteita ja osasta jo 86cm, ja tuo haalari on kokoa 86cm. Alle mahtuu vielä mukavasti Name it:n merinovillahaalari, jota me ollaan nyt vielä pidetty välikerrastona, tämä pikkuinen kun on aika paikallaan pysyvää (ja välillä maassa istuvaa) sorttia, vaikka kova hääräilijä onkin.

Name it:n softshelleistä löytyy myös kivat ominaisuudet, tuulenpitävissä vaatteissa on vesipilari 8000mm, eli käytännössä ovat vedenpitäviä. Näissä vaan ei taida saumat olla teipattuja, joten ihan sadevaatteista eivät mene, vaikka kangas onkin täysin vedenpitävä. Meillä ei muuten ainakaan ole tullut näistä yhtään kosteutta läpi, ei edes silloin, kun pojat ovat hyppineet vesilätäköissä… Miten se muuten onkin aina ihan parasta lasten mielestä, haha?

name it

Veikko: Pipo Name it // Takki Name it // Housut Name it // Kumpparit Crocs
Viljami: Pipo Name it // Haalari Name it // Kumpparit Crocs

name it

name it

Mukava juttu näissä Name it:n softshelleissä on myös varsin kilpailukykyinen hinta, sillä nuo haalarit maksavat vain reilun viisikymppiä, ja takkienkin hinnat lähtevät neljästäkympistä ylöspäin!

Koodilla: NIkarkkipurkki.com15 (kaksi ekaa kirjainta ovat siis iso N ja iso I) saa nyt -15% alennuksen kaikista normaalihintaisita tuotteista Name it verkkokaupassa! Koodin voi käyttää kerran per asiakas ja se on voimassa 27.3.2016 asti.

Softshelleistä alkaa osasta olla jo tietyt koot loppu, joten kipin kapin ostoksille, ja samalla tietty kantsii kurkata verkkokaupan muukin valikoima, tuon koodin kun voi jokainen käyttää vain yhden kerran. Ostoksille pääset tästä.

Jokos kävitte hyödyntämässä koodia?

Osa Name it tuotteista saatu
Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

 

 

 

Kommentit

15 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Me ollaan tätä pidetty jo nyt, eli muutamalla plussa-asteella, mutta ollaan puettu alle ohut merinovillahaalari. Varmaan +10 asteen paikkeilla tuolla pärjää sitten pelkästään 🙂

Avatar

Haha, tuli kuin tilauksesta tämä koodi kun just etsin mistä löytäis. Mut just ne meidän koot loppu niistä mitä meinasin ja kuumeisesti mietin mistä löytäisin. Tämän haalarin väristä takkia nuoremmalle olen etsinyt 🙂 Ja toki alella 😉

Annika/ Karkkipurkki

Äääk, no voi vitsit, aika suosittuja taitavat kyllä olla. Toivottavasti bongaat vielä jostain takin oikeassa koossa 🙂

Avatar

Mulle kans kaveri vinkkasi joku aika sitten tästä haalarista, ja tilaus lähti vetämään.
Meilläkin on kuluneella viikolla päästy haalaria testailemaan, mutta ihan sinuiksi en ole haalarin
kanssa vielä tullut. Tuo mitoitus vähän mietityttää, kun meidän neiti käyttää 74-80 kokoisia ja haalarin
otin koossa 80, vaikuttaa pitkältä ja vähän kaposelta malli ja hihoissa ja lahkeissa kasvunvaraa reilusti 🙂
Toki sen ongelman aikakin korjaa 🙂 Myös vetoketjulle olisin toivonut pikkuisen enemmän pituutta.
Mut oikein hyvä tuttavuus materiaalin ja vahvikkeitten perusteella.

Annika/ Karkkipurkki

Meilläkin jäi vielä ruttua haalarin lahkeisiin, mutta ei onneksi menoa haittaa, ja menee tosiaan sitten toivottavasti pitkään :))

Avatar

Meillä on kuopuksella nyt vuoden käytetty samaa haalaria ja mitään pahaa sanottavaa en ole keksinyt. Poika itsekin tykkää haalaristaan hurjasti! Maassa on möyritty ja tehty ties mitä mutta haalarissa on vain lätäkössä hyppimisen jäljiltä kurat ”vikana”. Koululaiselle taas ostin juuri viikolla limited-malliston takin ja pienellä alellahan sille ei jäänyt paljoakaan hintaa 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Nämä on kyllä tosi ihanat, ja meillä myös isompi poika on ihan innoissaan vaatteista, tuo takki kun on ihan selkeästi ”isojen poikien” mallia 😀

Avatar

Olisko tuo sellainen haalari, joka kävis päiväuninukkujalle rattaisiin? Kävin tänään hakemassa meidän kuopukselle POPista fleecevuorillisen kuorihaalarin, jota voi jo alkaa käyttää. Lisäksi meiltä löytyy veljen vanhana yks Ticketin tähtihaalari. ”Unihaalaria” vielä kaipaisin eli vaikka nuo toiset haalarit ei kastu läpi ulkoleikeissä, niin ovat tietty pinnasta märkiä enkä sellaisessa halua laittaa rattaisiin. Nyt alkaa muutenkin jo olla niin lämmin, että toppapussin sisällä tarkenee ohuemmallakin haalarilla. Muuten meidän pikkupojilta ei taida enää puuttua kuin ne siistimmät parkatakit ja oon vähän salaa haaveillut Picoista. Toisaalta jo olemassa olevilla tikkitakeilla ja POPin perustummansinisillä vk-takeillakin pärjää…

Annika/ Karkkipurkki

Joo menisi varmasti kyllä siihenkin tarkoitukseen! Nuo on ihanan pehmoista matskua, että varmasti tuntuisi mukavaltakin nukkua haalarin kanssa 🙂 Voi vitsit, mulla myös pyörii Picot mielessä 😀 Mun tekisi mieli Viljamille sitä oranssia takkia, mutta kun haalarina jo löytyy sininen Pico ja takkeja on muutenkin, niin en ole malttanut ainakaan vielä ostaa. Täytyy katsoa jos tulee hyvä tarjous 🙂

Avatar

Onko nuo Veikon housut mitkä tuolta Name it:lta?

Annika/ Karkkipurkki

On joo, mutta ne taitaa olla ainakin tuolta verkkokaupasta loppu, enkä siksi saanut niitä nyt linkattuakaan sinne :/ Ne on kyllä tosi kivat myös, mutta vissiin olleet aika suositut. Sieltä minien osastolta näytti vielä ihan pienessä koossa niitä löytyvän, mutta isompien puolelta en tosiaan enää löytänyt.

Annika/ Karkkipurkki

Ja joo, nyt vasta luin mitä kysyit 😀 Siis softshell housut ovat, mutta tosiaan isojen puolelta ei niitä enää löytynyt.

Avatar

Semmoista vielä piti kysyä, että onko Viljami kuinka pitkä? Pohdin tässä minkäkokoinen haalari kannattaisi tilata..
Kiitos koodista 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Vitsit, kun meillä on parin viikon päästä neuvola, ja viime mittauksesta on pian puoli vuotta. Veikkaisin, että jossain 80cm paikkeilla mennään 🙂 Kotimittauksella sain tänään 79cm, mutta voi olla, että meni ihan pieleen 😀 (Isoveli on ollut tämän ikäisenä 83cm, ja ainakin vuoden ikään asti ovat kasvaneet ihan samaa tahtia)

Avatar

Millä lämpöasteilla tuolla haalarilla pärjää?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä