VINKKI NÄTTEIHIN VÄLIKAUSITENNAREIHIN!

KAVAT tennari

Heippa pitkästä aikaa! (johan tässä ehtikin olla pari päivää taukoa, hih.) Mä vaihdoin kyllä ihan lomamoodiin tuossa pääsiäisen aikaan, ja on tullut vähän harvemmin tänne bloginkaan puolelle päivitettyä. Meidän pääsiäisen kohokohdat oli odotetustikin vaarin vierailu ja pääsiäismunien metsästys, muuten me otettiin tooosi rennosti, eikä tehty mitään sen ihmeellisempää. Vaikka pitkät vapaat onkin aina kivoja, niin oli kyllä aika ihanaa palata jo takaisin arkirytmiinkin.

Nyt kuitenkin tulin vinkkaamaan yhdestä kivasta kenkälöydöstä! Meillä on ihan tässä viime päivinä sulanut loputkin lumet, ja tänään uskaltauduttiin ekaa kertaa laittamaan matalavartiset kengät ulos. Meillä on aina tähän välikauteen hankittu vedenpitävät tennarit, ja mun mielestä tennareita löytää helposti joko nättejä tai vedenpitäviä, mutta harvemmin nuo molemmat ominaisuudet löytyvät samasta paketista. Mutta tänä vuonna meillä onkin nätit vedenpitävät tennarit, kun bongasin ruotsalaisen Kavatin mallistosta nuo kivat yksiväriset tarralenkkarit, joita kelpaa pitää vaikka paremmissakin menoissa.

kavat ellos

kavat tennarit

kavat

Kengät löytyi Elloksen valikoimasta, ja sieltä löytyy kyllä aikas kattavasti muutenkin kenkiä niin ulkoiluun, kuin esim. Vanseja ja Converseitakin, joita meillä tavataan pitää vähän siistimmässä menossa. Myös Kavatin muutkin mallit kannattaa kurkata, sillä tarjolla on näiden ulkoilutennareiden lisäksi myös mm. nahkakenkiä ja tosi kivan näköisiä kangaskenkiä kesää varten!

Nämä vastasi mun mielestä aika hyvin kokoaan, pojilla on nämä koossa 30 ja 23, eli ihan samassa koossa kuin muutkin kengät (paitsi Conssit ja Vanssit on kokoa pienempänä). Mustat kengät löytyy täältä ja nuo siniset täältä ja hintakin on näissä varsin kohtuullinen.

Elloksella on muuten juuri nyt meneillään Hintahepulit, joten huikeita tarjouksia on tiedossa joka osastolla! Lasten hintahepulituotteet löytyy täältä (näytti olevan mm. Reimaa jopa -50% jne!)

kavat

kavat lenkkari

Huomasittekos muuten jo nuo hauskat painikkeet, jotka ovat ilmestyneet postausten alle? Aina ei ehdi kommentoimaan, ja oon vähän itse kaipaillut, että blogipostauksia voisi peukuttaa Facebookista tuttuun tapaan, ja nyt se on mahdollista, niin kivaa, hih!

kavat

Mitäs tykkäsitte kengistä?

Kengät saatu Ellokselta, postauksessa mainoslinkkejä.

Kommentit

10 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Ne on Bloomingvillen 🙂 Oon muistaakseni Lekmeriltä ne tilannut.

Avatar

Tosi kivannäköiset tennarit ja just sellaiset, jotka sopii vähän hienompaankin menoon. Kavatin kengät on kyllä hyvät pienten jalkaan, meillä oli pojalla ensikenkinä Kavatin nahkaiset ensikengät.

Annika/ Karkkipurkki

Joo nää on kyllä tosi kivan näköiset ja kätevät kun pitää vettäkin! 🙂

Avatar

Just eilen pyörittelin noit pipoja käsissä mut kiireessä unohtu ostaa 😀 Mietin et oliko ne joustavia ja miten vastaa kokoaan. onkohan se suurin ihan jätti vai sopiskohan meillä isommalle se 52/54? Ne normi raita pipot popilta on pieniä tossa koossa vaikka pää 53cm.

Annika/ Karkkipurkki

Mun mielestä nuo pipot kyllä vastaa hyvin kokoaan, ja tosi joustavatkin nämä on 🙂 Meillä on tuolla 4,5 vuotiaalla 52/54 ja luulen että sama koko menee vielä muutaman vuoden eteenpäinkin.

Avatar

Olisin heti ostanut meille nuo kengät, mutta harmilliseen pieneen kokoon loppuvat 🙁 Meidän 6-vuotiaalla on kengänkokona 35-36 ja nyt oonkin jälleen kolunnut kaikki paikat, mutta eipä löydy kenkiä. Kavatit on kyllä hyviä kenkiä, 15 vuoden kokemuksella 😉

Annika/ Karkkipurkki

Voi ei, tuo on kyllä tosi hölmöä, että koot loppuu niin pieneen :/ Kavatilla on kyllä kivoja kenkiä, ja tosi mukavan näköisiä 🙂

Avatar

Harmillisen pieneen kokoon loppuu kun meidän 3-veen kenkä on 32.

Annika/ Karkkipurkki

Joo tuo on kyllä harmi, saisi olla kyllä isompiakin kokoja näistä!

Avatar

Hei! Mistä nuo ihanat laatikot/hyllyt on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä