LEGO ALEVINKKI

lego ale

lego ale

lego ale

Eikös näin heinäkuun alussa ole aika hyvä aika alkaa miettimään tulevan joulun lahjoja, hih?

Ainakin tämä on siitä hyvää aikaa lahjapohdinnoille, että klassikkoleluja harvemmin saa ostaa ihan joulun alla alennuksella, ja niiden suosituimpien juttujen etsintään saa käyttää vähintäänkin salapoliisitaitoja, jos ei ole ollut tarpeeksi ajoissa asialla.

Lekmerillä on nyt kaikki Legot vähintään -20% alennuksessa, ja tuo ale koskee siis noita Legopaketteja, sisustustuotteita ja vaatteita, eli ihan kaikkia Legotuotteita. Yleensä näiden Legokamppisten aikana nuo suosituimmat jutut on loppuneet, mutta ainakin vielä näytti Frozeneita ja muita suosikkeja löytyvän. Säilytysrasioista oli jotkut värit loppu, mutta ihan kivasti niissäkin oli vielä valikoimaa.

Legoissa aika monet on justiin tuon -20%, mutta esim. tämä syvänmeren sukellusskootteri on -40% alessa!
Ale on voimassa 5.7 klo 10 asti.

lego alennus

lego alennus

lego alennus

Mukavaa lauantaita!

Postauksessa mainoslinkkejä

Kommentit

4 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Tuo oli kyllä aika kiva ale, kiva jos löysitte jotain! 🙂

Avatar

Meillä täällä juuri käynnistynyt järjetön legojenlajitteluprojekti. Huh! En tiedä saadaanko milloinkaan valmiiksi.

Annika/ Karkkipurkki

Joo, meillä on edelleen vaiheessa yksi projekti, joka on aloitettu varmaan puoli vuotta sitten 😀 Tuo homma on kyllä vaan ollut aika pitkään jäissä, täytyisikin ottaa asiakseen laittaa hommaa eteenpäin 🙂

Avatar

Kiitos vinkistä! Pakko hyödyntää. Täällä on 1v3kk kova Duplofani 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä