IHAN PARAS MATKALAUKKU(ALE)LÖYTÖ

spiderman matkalaukku

Me lennetään elokuussa Tanskaan pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa, ja vaikka ollaankin perillä vain pari päivää, tulee kaikki sallitut käsimatkatavarat taatusti tarpeeseen. Kahden pienen lapsen kanssa reissatessa kun mukana täytyy olla kaikenlaista aina unileluista lähtien. Mulla onkin ollut ostoslistalla yksi cabin-kokoinen matkalaukku, mutta ennen kuin ehdin edes aloittaa matkalaukkuvalikoiman selailun, bongasin Ellokselta superhyvästä alesta hauskan ja varmasti laadukkaan Samsoniten Spiderman-matkalaukun. Oikeasti kyllä mä itse olisin ollut laukun tarpeessa, mutta Veikolla on onneksi ollut aika neutraali ja kivannäköinen kokonaan musta Caterpillarin laukku, niin mä otan nyt sen itselleni ja poika sai uuden matkalaukun.

Vaikka tuo Spiderman arvatenkin uppoaa tuommoiselle pian viisi vuotta täyttävälle supersankarifanille, niin en kyllä arvannut, että ekana yönä tuo matkalaukku raahataan nukkumahuoneeseenkin mukaan. Ja tiedättekös, seuraavana aamuna kello 7.17 heräsin siihen, kun matkalaukun pyörät rullasivat kolisten pitkin laminaattilattiaan meidän vanhempien makkariin. Ja niin muuten heräsi kaikki muutkin, hah.

Laukku on nyt ollut molemmilla pojilla leikeissä, ja sinne on pakattu vähän sitä sun tätä, ja ilmeisesti tämä täytyy nyt ottaa jo tulevanakin viikonloppuna mummilareissulle mukaan.

hämähäkkimies matkalaukku

lasten matkalaukku

ellos matkalaukku ale

Meillä on pari muutakin Samsoniten matkalaukkua, molemmat varmaan yli kymmenen vuotta vanhoja, ja aivan toimivia edelleen, joten luottavaisin mielin odotan tämänkin matkalaukun kestävän aikaa. Luulisin, että tuommoinen aika neutraali hämähäkkimieskuvio kelpaa kyllä vielä myöhemmin pienille koululaisillekin.

Tätä matkalaukkua näyttää vielä löytyvän Elloksen alesta, ja muitakin kivoja löytöjä tuolta aleosastolta varmasti tekee, joten kantsii käydä kurkkaamassa! Mä tilasin pari muutakin alejutskaa, mutta niistä lisää sitten toisissa postauksissa.

lasten matkalaukku

lasten matkalaukku

Olettekos tehneet hyviä alelöytöjä?

Postauksessa mainoslinkki

Kommentit

2 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

No joo, eihän tuo 10 vuotta kyllä ole matkalaukulle aika eikä mikään, kun ei tällä meidän matkustustahdilla reissujakaan ole tehty laukkujen kanssa kuin parikymmentä 🙂

Avatar

Heh, huvitti hieman tuo että yli kymmenenvuotiaat Samsoniten laukut pelittää yhä.. Itselläni käytössä lähes joka reissussa edelleen isäni vanha yli 30 vuotta vanha Samsoniten laukku jossa ei satojen ja taas satojen matkojen jälkiä näy millään lailla, loistolaukku! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä