PUPUT & CAMO = LEMPIASUT SYKSYYN

crocs

Yksi meidän lempparipaikoista on Lempäälästä löytyvä Vaihmalan Hovi, jossa juhlittiin meidän häitä ja isomman pojan ristiäisiä. Sen lisäksi, että paikka on täynnä kauniita muistoja meille, on miljöö mitä ihanin ja Vaihmalan Hovissa tarjoillaan myös arkisin herkullinen lounas. Sinne me aina joskus hurautetaankin koko perheen kanssa syömään, sillä herkkuja notkuvista noutopöydistä löytyy aina myös lapsille maistuvia vaihtoehtoja.

Eilen meidän tie kulki tuosta Vaihmalan Hovin läheltä, joten poikettiin lasten kanssa nopskaa jätskille. Ja huomaattekos jo, mikä onnenpotku mua on kohdannut, haha?

Kyllä, myös pienemmällä pojalla on iiihana Mini Rodinin pupu cardigan, voihan huokaus ja sata sydänsilmäemojia vielä tähän perään. Mähän tilasin silloin droppipäivänä isommalle tuon cardin MiniQ:sta ja jäin silloin nuolemaan näppejäni pienemmän vaatteen osalta. Nyt kuitenkin onnisti, kun Ballotiin oli tullut pupuja lisää ja oon kyllä niin iloinen, että saatiin tuo pienemmässäkin koossa.

crocs lapsille

mini rodini

Pojat sai Crocsilta ennen meidän Tanskan reissua nuo camokuosiset sneakerit, ja ne onkin olleet siitä saakka ihan päivittäin käytössä. Veikko halusi laittaa ne jo reissuun jalkaan, joten joutuivat kyllä aikamoiseen testiin, kun tuolla reissulla todellakin tuli käveltyä paljon. Kengissä onkin aika kiva pehmoinen pohja, joten ovat varmasti tosi mukavat jalassa!

Koko tässä mallissa on mun mielestä vähän nafti, ja kannattaa ehkä ottaa mieluummin yhtä kokoa isompi, jos miettii kahden koon välillä. Meillä Viljami on justiin siirtymässä Crocseissa 7 kokoon ja tuossa koossa nämä kengät ovatkin tosi hyvät. Veikolla taas on kesäcrocseissa ollut 11 kokoa (jotka ovat edelleen sopivia), mutta tuossa koossa tämä malli oli jo liian pieni, ja seuraava 12 koko onkin jo tosi hyvä.

Aivan ihanan näköisethän nämä on myös, ja näitä on pidetty meillä niin farkkujen, Gugguun mustien pantsien, kuin Picohaalarinkin kanssa, ja sopii kyllä tosi moneen asuun. Sopii kyllä kivasti tähän alkusyksyyn, joten kannattaa käydä klikkaamassa nämä ostoskoriin, jos tälle kelille on vielä kengät hakusessa!

mini rodini

crocs lapset

crocs blogi

mini rodini

Mitäs tykkäätte meidän lemppariasuista?

Crocsit saatu.
Postauksessa mainoslinkki.

Kommentit

2 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Joo tästä löydöstä kyllä tosiaan tuli iloiseksi! 🙂 Mun mielestä ne bambit on myös tosi ihania, ja meidänkin pojille niitä mietin. Mutta päädyin nyt näihin pupuihin ja toteemehin, täytyy katsoa vaikka alesta, jos niitä bambeja löytyisi vielä silloin 🙂
Tuo crocsmalli kyllä tosiaan on kätevä, on tosi helppo itse pukea! 🙂

Avatar

Voi ihanaa, että sait pikkuveljellekin takin! Heti katoin, että hei, pikkuisellakin on puputakki! Kyllä sitä voi joskus tulla niin onnelliseksi lastenvaatteesta 🙂 Mä tilasin meidän kuopukselle pupukuosisena sen haalarin. Olin niin jälkijunassa asialla, että piti tilata Ruotsista asti. Vielä ei oo tosin kulkenut meille asti. Olisin tykännyt myös bambeista (ruskeina), mutta jäin miettimään, että onko sittenkin liian tyttömäiset. Toteemi oli kiva beigenä.

Me hyödynnettiin juuri Crocsin tarjous tilaamalla kumppareita ja parit peruscrocsit. Meidän ekaluokkalaisella on vaan jo niin iso jalka, ettei riitä koot noista lastenmalleista, se väliin harmittaa. Tuo tennarimalli ilman nauhoja on kätevä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä