SYYSKAMPPEITA

ellos

Me ollaan tästä pian lähdössä poikien kanssa parturiin, niin saadaan naperoiden hiukset kuntoon viikonlopun juhlia varten. Meillä juhlitaan siis viikonloppuna molempien lasten yhteisiä synttäreitä sukulaisten kanssa ja kovasti jo kemuja odotellaankin. Kakut on jo tilattu, huomenna tehdään vaan pikavisiitti Helsinkiin ja sen jälkeen saadaankin järkkäillä lauantain pippaloita. Kivaa!

Tilasin lapsille Ellokselta nuo Didriksonsin fleecetakit, ja ne otettiinkin nyt heti käyttöön, kun ovat justiin sopivat näille lämpöisille päiville, kun välikausitakit ovat vielä ulkoillessa liikaa. Myöhemmin syksyllä nuo käy sitten kerrospukeutumiseen sinne välikausikamppeiden alle, ja tietty paukkupakkasilla toppavaatteidenkin alle.

Meillä ei Didriksonsilta ole aikaisemmin mitään ollutkaan, ja otin koot sen mukaan, mitä pojat nyt käyttävät. 86/92 kokoiselle otin 90cm takin ja 116 käyttävälle 120cm takin. Aika hyvin nuo vastaa kokoaan, tai ehkä jopa vähän niukkoja, eivät ainakaan missään nimessä mitään isoa kokoa ole. Joka tapauksessa, oikein hyvät ja ihanan pehmoista ja ohutta matskua.

ellos didriksons

ellos lastenvaatteet

ellos Postauksessa mainoslinkkejä.

Kommentit

7 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

No nyt sain uuden koodin, koodilla 345425 saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tämä koskee myös merkkituotteita (ei Odd Molly) 🙂
Ja tuo koodi on voimassa 18.9 asti.

Avatar

Harmillisesti viimeksi käyttämäni alennuskoodi ei antanutkaan alennusta merkkivaatteista, vaikka niin luvattiin! 🙁

Annika/ Karkkipurkki

No voi ei! Monesti kyllä merkkituotteet on rajattu pois, mutta silloin kyllä ale pitäisi tulla niistäkin, jos koodin ehdoissa on tästä mainittu. Höh.

Avatar

Minulla sanoo että koodi olisi voimassa vain 28.8. asti missähän vika?

Annika/ Karkkipurkki

Pitäisi kyllä olla voimassa 14.9 asti, kokeilitko siirtyä kassalle? Ostoskori ei vielä näytä alea, mutta kun klikkaa kassalle, niin alet tulevat näkyviin 🙂

Avatar

Kyllä klikkasin jo kassalle myös :(. Tarkoitus olisi tilata tuo Reiman toppahaalari, minkä olit maininnut myös kollaasissa.

Annika/ Karkkipurkki

Voi harmi! Tätä selvitellään ja palaan tähän kun tiedän jotain 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä