MOLO AW16 – SOVITUSKUVIA!

molo pyxis

Lupasin paljastaa meidän lempparit Molon AW16 mallistosta näiden sovituskuvien myötä, joten tässäpä nämä nyt sitten ovat! Löysin montakin suosikkia niin niistä kuosillisista, kuin yksivärisistäkin, mutta ihan superlemppariksi nousi tämä i-h-a-n-a Seal!

Ihan niinkuin näissä Molon kuoseissa yleensäkin, tämäkin on livenä vielä sata kertaa ihanampi, kuin tuotekuvissa. Sen lisäksi, että kuosi on superkaunis, on se myös käytännöllinen, sillä tässä ei onneksi jokainen pikku likatahra heti pomppaa silmiin.

Värinä tämmöinen harmaa on kyllä siitäkin kiva, että tähän käy tosi monenlaiset asusteet. En nyt malttanut odotella näitten sovituskuvien kanssa pidempään, mutta otan vielä toisetkin kuvat, kun haalareihin tilaamani pipot saapuvat. Kuvasin haalarit nyt noitten mustien Makian pipojen kanssa, mutta haalarit kyllä muuttuvat taas ihan eri näköisiksi toisten asusteiden kanssa!

blogi molo kids

molo babyshop

molo toppahaalari babyshop

Me saatiin valita haalarit Babyshopin valikoimasta, ja Babyshopiin tulikin kaikki AW16 malliston värit ja kuosit. Veikko sai valita itse oman lempparinsa, ja valinta olikin tosi helppo, kun haalareista löytyi pirteä punainen, lapsen lempiväri! Tuota punaista muuten ei monella jälleenmyyjällä olekaan, mikä on vähän hassua, sillä uskoisin tässä olevan ihan hittiainesta!

Tykkään kyllä tuosta True Red väristä itsekin tosi paljon, enkä voi olla miettimättä, miten käytännöllinen tämä on vaikka ruuhkaisassa pulkkamäessä, kun yhdellä silmäyksellä bongaa oman väripilkkunsa rinteestä helposti, haha!

Meille tuli nyt Viljamille tuo Pyxis-mallin haalari, jossa on kaksi vetoketjua, ja Veikolla taas on tuo isompien Polaris-malli. Kumpaakin noista poikien haalareista löytyy molempana mallina. Ja ihan kaikki haalarit voi kurkata Babyshopin sivuilta.

molo pyxis blogi

molo sovituskuvia

molo kids sovituskuvia

Tällä kertaa malliston parista haalarista löytyy karvareunus hupusta, ja meidän onneksi tuo karvareunus on juurikin True Red ja Seal haalareissa. Karvareunus on näppärästi neppareilla kiinni, joten sen voi halutessaan irroittaa ja varsinkin pesun ajaksi se kannattaakin napata pois.

Matsku näissä haalareissa tuntuu vähän edellisvuotisia notkeammalta, mutta tutut ominaisuudet löytyvät silti haalareista. 10 000 vesipilari ja teipatut saumat takaavat, että pienet ulkoilijat pysyvät kuivina kosteinakin talvipäivinä. Nyt muuten on näkynyt talvivaatteita jopa 20 000 vesipilarilla, mikä on ehkä jo vähän turhaakin, tuo 10 000 kun riittää ihan hyvin vaikka lätäkössä istuskeluun, kun taas isompi vesipilariarvo saattaa tehdä vaatteesta jäykän. Ja toisaalta taas, isokaan vesipilariarvo ei ole kovin hyödyllinen, jos saumoja ei ole teipattu.

molo polaris babyshop

molo babyshop

molo polaris

molo true red

Niin, että tämmöisten haalareiden takia täällä on huokailtu ihastuksesta, ja vähän salaa toivottu, että tänä vuonna saataisiin kunnon talvi!

En tosiaan malttanut odotella näitten kuvien kanssa kauempaa, vaikka ne näihin tilaamani pipot eivät kuviin vielä ehtineetkään, mutta palailen haalarihommiin vielä vaikka ensi viikolla.

molo seal

Mitäs tykkäsitte haalareista?

Haalarit saatu Babyshopista.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Oo, kiitos tästä blogauksesta, etsin sovituskuvia Sealista ja tämä tuli Googlehaulla vastaan. Meillä lapset ovat nyt 110 ja 80cm ja heille suunnitteilla polaris 116 ja pyxis (juurikin tämä Seal, ihana <3) 92. Oliko tuo 92 teillä hyvä koko talven? Mä luulen että meillä poika ehtii talven alkuun mennessä kasvaa suunnilleen samoihin kuin mitä teillä mitat oli tuossa syyskuun kuvassa, joten olettaisin että ihan hyvä koko voisi olla 🙂 86 olisi varmaan alkutalvesta nappi koko mutta jäisi luultavimmin pieneksi kesken talven.

Avatar

Hyvännäköset haalarit! Hyvät valinnat ???? Mitkä koot teillä on näistä? Mietin kokoa meidän 3-vuotiaalle esikoiselle, Molon pukua meillä ei ole aikasemmin ollut. Viime talvena meillä oli Reimatec koossa 86.

Annika/ Karkkipurkki

Meillä on 5-vuotiaalla 116cm (lapsi on 111cm) ja pian 2-v täyttävällä 92cm. Lapsen pituudesta ei ole nyt oikein tarkkaa tietoa, kun meillä on neuvola kuukauden päästä, mutta pikaisella kotimittauksella oon saanut jotain 85cm paikkeilla 🙂
Meillä on ollut tuon ikäisenä niin, että jokaisena talvena on ollut 2 kokoa isompi, mitä edellisenä vuonna, eli teille voisi olla 98cm hyvä? Tosin eri merkeillä on tietty eri mitoitus, ja Reima taitaa olla vähän reilumpaa, mitä Molo. (Meillä muuten oli 3-vuotiaana esikoisella 104cm Molon haalari talvella, mutta en nyt yhtään muista lapsen pituutta, mikä silloin oli)

Avatar

Samaa itsekin mietin, 98 tai 104 sen pitäisi olla, mutta kumpi! Pitääpä vähän mitata lapsen pituutta. Kiitos vastauksesta ????

Avatar

Moikka! Meidän 2v 4kk tyttö, mallia kapea, kokeili Reimatecin 98 koon haalaria, johon hukkui. Saatiin haalari serkkupojalta, joten jätetään haalari odottamaan ensi vuoden talvea. Kokeili myös naapurin Molon polarista, joka oli kokoa 104 ja se näytti paljon mukavammalta päällä. Vähän liian pitkä, hommataan siis 98 Polaris tytölle, jossa uskoisin vielä olevan kasvuvaraa koko talveksi. Tyttö kotimittauksella 89-90 cm. Tämä siis avuksi koon valintaan. 🙂

Avatar

Haha, ei voi olla totta 😀 Mä oon miettinyt just näitä samoja värejä meille ja juurikin isommalle punaista ja pienemmälle sealii 😀 Onko toi punainen sun mielestä enemmän punainen vai oranssinpunainen? Näyttääkö näissä kuvissa (no varmaan näytöstäkin riippuu) oikean väriselle? Miten teillä kesti ne viime talven kuviolliset Molon haalarit? Meillä seeprasta vähän huonoja kokemuksia, niin mietin uskaltaako kuviollista hankkia 🙂

Annika/ Karkkipurkki

On tuo punainen ihan punainen, mutta kuitenkin vähän oranssiin menevä. Vertasin sitä oranssinpunaiseen Picoon ja Popin punaiseen kuoritakkiin ja tuo Popin takki oli kyllä selkeästi punainen tähän haalariin verrattuna, mutta tuo Pico taas vähän oranssimpi. Tässä mun näytöllä tuo haalari vastaa aika hyvin oikeaa sävyä 🙂
Meillä kesti viime vuotiset tosi hyvin! Meillä kyllä tosin oli useampia talvivaatteita käytössä, mutta ihan moitteettomana kyllä säilyi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä