PANDAPAIDOISSA

metsola

Bongailin kesän alemyynneistä joitain vaatteita syksyä varten, ja nämä Metsolan hauskat pandapaidat on yhdet niistä. Mulla on jotenkin tullut Metsolasta ennen mieleen retro ja frotee, mutta merkiltä löytyykin näköjään paljon muutakin!

Pienemmälle otin paidan valkopohjaisena ja isommalle harmaana. Tällä kertaa puettiin paidat I dig denimin farkkujen kanssa (jotka on muuten ihan parhaat ja meidän lempparit!), mutta nämä paidat kyllä käy vaikka minkälaisten alaosien kanssa. Justiin kivat peruspaidat!

perheblogi

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

Mulle on jäänyt mieleen varmaan jostain parin vuoden takaa, kun yksi lukija kauhisteli lapsen asukuvissa näkyviä tikkareita. Kaikkea sitä jääkin mieleen, hih!

Aika usein nämä lasten asukuvat tulee napattua matkanvarrella, kun ollaan menossa jonnekin. Pysähdytään johonkin rauhalliseen paikkaan, annan lapsille tikkarit ja nappaan nopeasti muutaman kuvan. Viisi minuuttia, ja matka jatkuu sinne, minne oltiin alunperin menossakin. Niin myös nämä kuvat otettiin.

En koskaan pyydä lapsia varsinaisesti poseeraamaan, mutta pikkuisella namilla saan vauhtiveikot pysymään edes hetken paikallaan, jolloin kuvaaminen on vähän helpompaa.

Kivoimmat kuvat tuleekin yleensä joistain tilanteista, vaikka leikin lomasta, retkeltä tai leikkipuistosta, mutta näitä ”päivän asujakin” on mun mielestä hauska välillä kuvata, ja silloin ne tosiaan yleensä napataan nopskaa muutamassa minuutissa ja vaikka tikkareilla hämäten.

lastenvaateblogi

perheblogi

metsola paita

Paidat Metsola // Farkut I dig denim // Tennarit Vans

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

4 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Kiva idea, voisinkin tehdä näistä postauksen! 🙂 Pojille kyllä löytyy mun mielestä niin paljon kaikkea ihanaa, että en ole koskaan harmitellut, miten tytöille olisi paljon enemmän kivoja juttuja 🙂

Avatar

Tösi söpöt 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Munkin mielestä nää oli aika söpöt! 🙂

Avatar

On ihanat:) Alelöydöt on lisäksi parhaita. Olisi mukava lukea, mitä nettikauppoja tai vaatemerkkejä seuraat. Poikalasten äidit välillä sanovat, ettei pojille ole tarjolla ihania vaatteita kuten tytöille. Pienen pojan äitinä olen nyt alkanut seurata pojille suunnattua vaatetarjontaa ja kyllä löytyy vaikka mitä ihanaa:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä