YKSI KEVÄTLOOK JA ALEVINKKI!

house of brandon

Heippa ja kivaa sunnuntaita! Tässä samalla, kun lämmittelen itseäni höyryävällä kahvikupposella ulkoilureissun jälkeen, ajattelin vinkkailla teillekin kivasta ystävämyynnistä!

Tänään nimittäin House of Brandonilla alkoi ystävämyynti, jossa aletuotteita löytyy jopa -80% alella! Mukana on myös paljon tämän kevään uutuuksia alehinnoin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, jos vaatekaappi kaipaa täydennystä kevätvaatteiden osalta!

house of brandon

Takki* // Paita* // Housut*

Napattiin aamupäivän kauppareissulla muutama kuva tästä keväisestä asusta. Oon pitkään katsellut bombereita, mutta vasta tämä collegebomber oli mun näköinen. Tykkään tuosta tosi paljon ihan noin paitana, ja kesällähän tuo menee sitten vaikka takkinakin. Nyt noita bombereita on kyllä näkynyt muitakin ihania, joten täytyy katsoa, pitäisikö jokin toinenkin hankkia vielä kesäksi.

house of brandon

house of brandon

Beige kevättakki on Onlyn, ja mun mielestä tuo takki käy mukavasti noiden housujen kanssa arkistamaan asua. Nuo housuthan itsessään käy moneen siistimpäänkin menoon ja vaikka iltamenoihin, mutta kun mun menot on yleensä aikas arkisia, niin tykkään, että asutkin on sitten aika rentoja. Mutta tosiaan toisenlaisella yläosalla ja asusteilla noista housuista saa kyllä aikaan ihan erilaisen asun.

Edellisen postauksen kommenteissa pyydettiin näihin asupostauksiin kokomerkintöjä, joten lisään vielä, että tuo takki, bomber ja housut on kaikki kokoa S. Käytän yleensä yläosissa kokoa XS tai S, eli mun mielestä nuo on vähän niukkaa mitoitusta. Housuista käytän yleensä kokoa S ja mun mielestä nämä vastaa hyvin mitoitusta.

house of brandon

Mitäs tykkäsitte asusta?

Sisältää mainoslinkkejä
*Saatu House of Brandonilta

Kommentit

4 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Mun mielestä myös nuo housut oli tosi kivat! Ja näin arkisemmalla yläosalla saa housuistakin vähän arkisemmat, vaikka muuten tosiaan menee vaikka iltamenoissakin (jos sellaisia joskus olisi, haha! 😀 )

Avatar

Ihana asu <3
Niinkuin tuo edellinenkin 🙂
Taitaa lähteä tilaukseen 😉

Annika/ Karkkipurkki

Hih, kiitos! <3 Tykkäsin kyllä itsekin tästä tosi paljon, ja varsinkin tuohon collegebomberiin oon tosi ihastunut!

Avatar

Ompas tosi kivat varsinkin noi housut! Ostaisin heti jos omat mitat antais myöden 😀 Meinaan on tässä tullut hankittua vähän ”lomakiloja” joista olis kiva päästä eroon ennen kesää 😀 Eikä viitsi varastoon ostaa nyt liian pieniä housuja 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä