TENNARIHAMSTRAAJAN TUNNUSTUKSIA (SIS. ALEKOODIN)

ellos vans

Jos talvi ollaan menty muutamalla kenkäparilla, siis lähinnä yhdet kengät ulkoiluun ja parit kengät sitten siistimpään menoon vähän sään mukaan, niin kevääksi ja kesäksi on tullut hamstrattua tennareita kunnon lajitelma. Mutta kun nuo pikkutennarit on vaan niin söpöjä, ja oikeastikin on tietenkin kätevää, että kenkiä löytyy useaan eri tilanteeseen.

Viime kesän yhdet pidetyimmistä tennareista lapsilla oli Vansit. Mustat tarralla kiinnitettävät kengät sopii melkein kaikkien vaatteiden kanssa ja on lasten helppo itse pukea jalkaan. Tällä kertaa kuitenkin tilasin Veikolle tuommoiset nauhalliset kengät*, kun tuo farkkukuosi näytti mun mielestä niin kivalle, ja mustat tennarit meiltä löytyy jo toiselta merkiltä. Varrettomat kengät saa kyllä sujautettua jalkaan, vaikka nauhoja ei avaisikaan, ja voihan noihin tarvittaessa etsiä sellaiset ”pikalukolliset” nauhat. Näitä farkkutennareita ei ollut ihan pikkuisten kokoa, joten Viljamille tilasin nuo samanlaiset tarratennarit, mitkä meillä oli viime kesänäkin.

ellos tennarit

ellos lasten kengät

Vaatehuoneen kätköistä löysin vielä nuo syötävän söpöt mintunväriset varrelliset tennarit, ne tilasin joskus viime syksynä Elloksen loppualesta. Kenkiä on aina vähän arveluttavaa ostaa jemmaan, kun koosta ei voi oikein olla varma, mutta näiden kanssa kävi tuuri ja koko osui nyt ihan nappiin. Näissä on muuten kätevästi tuolla kengän takana vetoketju, eli noita nauhoja ei tarvitse aukoa ollenkaan.

Meillä alkaa kevään tennariasiat olla aika hyvällä mallilla, mutta Veikkoa vähän itseään harmittaa, kun viime kesän punaiset conssit ei enää ole sopivat, joten voi olla, että sellaiset vielä tilataan väripilkuiksi tällekin kesälle.

Elloksella on muuten nyt vielä pari päivää voimassa koodi, jolla saa -20% alea, myös merkkituotteista!

-20% alekoodi koskee tällä kertaa myös huonekaluja, leluja ja merkkituotteita ja koodi on voimassa 1.3.2017 asti. Koodi, jolla alen saa on: 355430

(Ale ei koske aletuotteita, tai UGG ja Odd Molly -merkkejä) Huomaathan, että alennus tulee näkyviin silloin, kun ostoskorista siirtyy kassalle. Ellokselle pääset tästä.

ellos vans

ellos vans

Mukavaa uutta viikkoa!

*farkkutennarit saatu
Sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

2 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

En ole ottanut kenkiin nyt kevättä varten paljoakaan ylimääräistä kasvunvaraa, vaan ottanut vain sen 1,5cm isomman koon, mitä jalan mitta on 🙂 Meillä on nyt pienemmällä 24 kokoa ja keväälle tennarit on 24 ja 25 kokoa, isompi taas käyttää nyt 30 kokoa ja suurin osa kevään tennareista on 31 kokoa. Toivottavasti pian jo lumet sulaisi, niin pääsisi näitä käyttämään 🙂

Avatar

Kivoja tennareita ja söpöset pojat! Mä en ole uskaltanut vielä miettiä kesän tai edes kevään kenkiä pojalle kun tuntuu että jalka kasvaa niin hurjaa vauhtia että päästäänkö me edes noilla talvikengillä loppuun asti 😀 Mitä kokoo teillä pojat nyt käyttää ja mitä kokoo on kesäkengät? Mukavaa viikon jatkoa sinnekin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä