PARHAAT ULKOILUVAATTEET TÄHÄN SÄÄHÄN

 

ellos sadehaalari

Mitä pukea ulos, kun lämpömittari näyttää muutamaa astetta plussaa ja joka paikassa on kuraa? Toppavaatteet on jo vähän liikaa, mutta välikausikamppeet saa odottaa vielä pikkuisen lämpimämpiä (ja kuivempia) päiviä.

Meidän lemppari näille keleille on vuorellinen kurahaalari, ehkä nerokkain keksintö ikinä! Haalari on siis kevyesti topattu, joten sillä tarkenee hyvin, vaikka asteet kipuaisivat vain pikkuisen nollan yläpuolelle. Vaikka laadukkaissa ulkoiluvaatteissa onkin hyvät ominaisuudet, ja niillä voi istahtaa vaikka vesilätäkköön, niin kuraa ei suuretkaan vesipilariarvot pidä loitolla. Niinpä ainakin meillä on rapaisimpaan aikaan puettu kurahousut ulkoiluvaatteiden päälle, joten siksikin tuommoinen vuorellinen kurahaalari on superkätevä, kun mitään erillisiä kuravaatteita ei tarvita, vaan haalarin voi helposti suihkutella kurasta.

Tilasin tuon haalarin muistaakseni syksyllä Veikolle Ellokselta, ja samoja haalareita on edelleen mallistossa. Tällä hetkellä kaikki sadevaatteet näyttääkin olevan -20% alessa, joten jos on tarvetta sadekamppeille, niin kannattaa hyödyntää alea!

Jokohan toppavaatteet uskaltaisi pestä kokonaan pois? Me ainakin ollaan jo ihan kevätfiiliksissä!

ellos kurahaalari

ellos kurahaalari

ellos sadehaalari

Aurinkoista päivää!

Postauksessa mainoslinkkejä.

Kommentit

4 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Materiaalihan noissa on samaa, kuin sadevaatteissa, joten varmasti jos on hikoilevaa tyyppiä, niin haalari voi hiostaa 🙂

Avatar

Täällä ollaan kans ulkoiltu vk-asuilla/kuravaatteilla. Mä pesin jo joitain toppavaatteita pois (osa vielä roikkuu eteisessä, jos sattuu vielä tulemaan pakkasia).

Annika/ Karkkipurkki

Kivaa, kun saa ottaa näitä välikausikamppeita käyttöön! 🙂

Avatar

Meillä oli joku vuosi sitten elloksen kurahaalari, mutta sillä lapset ovat hikoilleet niin kauheasti, että on jäänyt käyttämättä. En tiedä onko laatu muuttunut, mutta en ole tohtinut tilata uutta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä