BLAA – MEIDÄN LEMPPARIT SS17 MALLISTOSTA

BLAA SS17

Lupailinkin vähän sovituskuvia Blaan SS17 mallistosta ja tässäpä muutama kuva yksistä meidän lemppareista.

Kotimainen Blaa on uusin brändi Tuutilullan valikoimassa, ja merkki onkin kovassa nosteessa tällä hetkellä. Uusin mallisto on todella onnistunut, kuosit ja mallit on aivan ihania, ja tuttuun tapaan materiaalina on laadukas ja ihanan pehmoinen luomupuuvilla.

Blaa SS17

Viljamin päällä on luonnonvalkoinen cardigan ja siihen kivasti mätsäävät kuumailmapalloleggarit. Tuo collegetakki on aivan ihana, ja tosi monikäyttöinen! Näiden leikkisien kuosillisten leggareiden kanssa asu on lapsekas ja hauska, kun taas yksiväristen housujen kanssa collegetakista saa kasattua siistin asun vaikka kevään juhliin. Viileinä kesäpäivinä se menee takista, kun taas näin keväällä sen voi pukea takin alle, kun siinä ei ole huppua häiritsemässä. Hihoissa on mukavan pitkät resorit, joten ei haittaa, vaikka koko olisi vähän reilu, kun resoreita voi kääntää, ja samalla vaate on mukavan pitkäikäinen.

Mun oma superlemppari on tuo ihana minttuleopardi (eli virallisesti Mint Dot), tuo kuosi ja väri on vaan niin herkullinen! Voitaisiinko valita tämä cardigan tuossa kuosissa ihan virallisesti kevään ihanimmaksi vaatteeksi, jookos?
Me yhdistettiin mintun värinen cardigan nyt harmaisiin collegehousuihin, mutta aivan ihanahan tuo on myös vaikka farkkujen kanssa, ja tästäkin saa alaosaa vaihdellen asun vaikka mihin tilanteeseen.

Blaa lastenvaatteet

kotimainen blaa

blaa lastenvaatteet

Yksi mun tämän malliston lempparikuoseista on Shooting Stars, ja Viljamilla onkin siinä kuosissa tuo ihana hihaton huppari. Tuo hihaton huppari on tosi hauska kesäksi ja samaa mallia löytyy myös yksivärisenä harmaana.

Veikolla on t-paita flamingokuosissa, johon me molemmat ihastuttiin kovasti. Lapsen lempiväri on kirkkaanpunainen, mutta poika tykkää kaikista punaisen sävyistä, joten arvelinkin, että tämä kuosi tulee olemaan lapsen lemppari. Tykkään tosi paljon siitä, että Blaan vaatteet ovat unisex-mallisia, jolloin pojatkin voivat valita vaaleanpunaista (tai tytöt sinistä, tai ihan mistä väreistä kukakin tykkää).

Blaa lastenvaatteet

blaa lastenvaatteet

blaa kotimainen

Kokohommista sen verran, että Blaan lastenvaatteet ovat aikas reilua mitoitusta. Vastaavat siis ehdottomasti ainakin tuplakoon isompaa kokoa, joten jos mietitte kahden koon välissä, suosittelen kallistumaan siihen pienempään.
Meillä pienempi poika käyttää 92 ja 98 kokoja, ja näistä Blaan vaatteista sopiva on koko 86/92. Isompi poika taas on siirtymässä jo kokoon 122 (tätä meille on nyt jo ostettukin), mutta Blaan vaatteista pojalle sopiva koko on 110/116. Jos taas tykkää ostaa vaatteet kasvunvaralla, niin näissä malleissa ei pieni reiluus haittaa ja suurimmassa osassa vaatteista on käännettävät resorit, joilla vaatteen kokoa voi pikkuisen kätevästi säätää. Housuista löytyy vyötäröltä kuminauhakiristys, mikä sekin on tosi kiva ominaisuus ja auttaa koon säätämisessä.

Blaa lastenvaatteet

Tuutilullasta löytyy Blaan koko SS17 mallisto, joten nämäkin vaatteet löytyvät valikoimasta. Toimitukset koitetaan pitää supernopeina, eli tilaukset lähtevät matkaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa ja kaikki yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua! Koko malliston löydät täältä, ja kurkkaa samalla myös ihanat naistenvaatteet!

Löysittekö te jo omat lempparit Blaan SS17 mallistosta?

Poikien vaatteet saatu Blaalta.

Kommentit

10 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Joo mä tykkään myös, kun näkee vaatteista sovituskuvia, saa paljon paremman käsityksen vaatteesta niin 🙂 Mallisto on kyllä tosi ihana! 🙂

Avatar

Toi kuumailmapallokuosi taitaa olla lempparein 🙂 Ja naisille tuo pääsky. Meillä on pojalla Blaan collegehousut ja näyttää hyvin samanlaisilta kuin noi Veikon baggyt. Meillä mustana ja on aivan supersuloiset pojan päällä ja istuu ihan täydellisesti tuolle pitkäjalkaiselle hoikkeliinille <3 Alkavat kohta käymään pieneksi, hyvä tietää että niitä löytyy vielä nytkin mallistosta 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Kuumailmapallot on kyllä tosi ihania! Malliltaan nuo housut on kyllä ihanat hoikalle, mukavan slimmit 🙂

Avatar

Mäkin ihastuin oitis tuohon kuumailmapallokuosiin???? Kunpa olis ollut paitanakin. Meidän kuopushan on lähes päivälleen samanikäinen kuin teidän ja tuota kokoasiaa jäin pähkäilemään. Riittääköhän koko 86/92 enää syksyllä? Ajattelin, että olis silloin vielä hyvät pitkiksiksi ????

Annika/ Karkkipurkki

T-paitana löytyy sitä löytyykin 🙂 Ainakin leggareissa pituutta riittää niin, että uskoisin että menee vielä syksylläkin, mutta yläosissa luulen, että syksylle on jo isompi koko sitten parempi 🙂

Avatar

Suosikkeja ovat kuumailmapalloteeppari, harmaat shoret hauskalla vetskariyksityiskohdalla ja harmaa pääskymekko. Olen samaa mieltä siitä, että pääsääntöisesti Blaan vaatteiden koot ovat väljät, paitsi leggarit, jotka hankin pojalle aina kokoa suurempina kuin käyttökoko.

Annika/ Karkkipurkki

Ne shortsit on kyllä tosi kivat! Tulisipa pian jo kesäkelit :))

Avatar

Aikas ihania ovat kaikki. Minttuleopardicollegetakki olisi ihana, ja luulen, että meidän nuorempi neiti voisi tykätä tuosta flamingokuosista – flamingot ovat olleet viime aikoina pinnalla. 🙂 Naisten kukkakuosi on kans ihana.

Blaa on muuttunut hillitympään/pastellisempaan suuntaan. Meillä oli joskus pari mekkoa merkiltä, tykkäsin kun oli väriä ja raikkautta.

Annika/ Karkkipurkki

Ne flamingot on kyllä tosi ihania! 🙂 Ja naisten kukkakuosi myös, siitä onkin tulossa pian blogiin juttua sitten erikseen :))

Avatar

Kiva nähdä näistä sovituskuvia tolleen kotioloissa ja ulkona. 🙂 Ihana mallisto! Huomasin kans ton et pienempää kokoa saa näistä ottaa. Omista lemppareista oon postannutkin pari kertaa.
http://viivyvierellain.blogspot.fi/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä