LAUANTAIN JUHLA-ASU

minions perheblogi

Tänään on varmasti ollut kevään vilkkain juhlapäivä, ja moni on saanut pukeutua kauniiseen juhlamekkoon. Mäkin olen ollut juhlatunnelmissa, mutta kesäisen juhlamekon sijaan kiskoin päälleni (ihan liian lyhyen) lappufarkkumekon, kun lähdin juhlimaan kaverin pyöreitä vuosia.

Asu oli kyllä tarkoin harkittu ja valittu. Farkkumekon alla oli keltaista trikoota, alla mustat sukkahousut ja kenkinä mustat Addun tennarit.. Ai niin, ihan koko asu ei ollut vielä tässä, vaan päähän sujautin keltaisen pipon, josta sojotti pari mustaa hiussuortuvaa, ja lopuksi asettelin kasvoille vielä jättisuuret lasit. Jokos arvaatte miltä näytin…

perheblogi

perheblogi

perheblogi

No joo, Minionilta tietty!

Illan isäntäparina toimi suloinen Helinä-keiju Peter Panin kanssa, ja juhlavieraissa nähtiin toinen toistaan hauskempia hahmoja aina Uuno Turhapurosta eskimoon.

Mutta jaiks, ensi vuonna onkin sitten mun vuoro juhlia nelikymppisiä, kuulostaapa hullulle! Olin jo vähän suunnitellut, että siinä olisi hyvä syy lähteä jonnekin kauemmaksi reissuun, mutta nuo juhlatkin oli niin hauskat, että pitäisiköhän sittenkin järkätä jotkut kemut itsekin. Tai voisihan sitä ottaa molemmat, ne juhlat ja matkan, joo, kuulostaa hyvälle!

Psst, jos jonkun mielestä asu näyttää tutulle, niin samassa asussa olen juhlinut myös viime vuonna vappuna, hih!

minions naamiaisasu

naamiaisasu blogi

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

6 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Naamiaisia on kyllä ihan liian harvoin! Olisi kiva useamminkin pukeutua hassusti 😀
Joo mä en nyt myös oikein osaa uskoa, että tuo seuraava tasakymppi tulee ensi vuonna täyteen, hui! 😀

Avatar

Hei nyt vasta tajusin, että mehän ollaan saman ikäisiä! Jotenki olen pitänyt sinua nuorempana. Ja taas toisaalta pidän nuorempana myös itseäni, hurjalle kuulostaa että neljäkymmentä täyttyy vuoden päästä. Jaiks!
Lukijasi olen ollut pari vuotta ja erityisesti minua kiinnostaa sinun omat vaatepostaukset. Että kiitos 🙂
Osaatko vinkata blogia jossa olisi vaatejuttuja nelikymppiselle? Nuoremmille löytyy pilvin pimein ja sitten on taas niitä, joissa keskitytään liian muotiin. Sinun käyttämät kivat kotivaatteet, rennot asut ja mukavat tunikat ovat minunkin tyyliäni.

Annika/ Karkkipurkki

Siis tuo neljäkymmentä kuulostaa munkin mielestä tosi hurjalle, melkein vaikea jopa kirjoittaa sitä, haha! En siis mielestäni kärsi nyt mistään ikäkriisistä, mutta jotenkin vaan miellän itseni nuoremmaksi, heh 😀
Ja kiva kuulla, että vaatepostaukset kiinnostaa!

Avatar

Olipas hauska vaatetus! 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Hih, tämä oli kyllä aika hauska asu! 😀

Avatar

Kiva naamiaisasu 🙂 Eipäs ole omalle kohdalle sattunut naamiaisbileitä aika moneen vuoteen 😀 Täällä kans ens vuonna tulee 40 mittariin, ikäkriisiä meinaa pukata 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä