SYKSYN LEGGARIHURAHDUS

blaa naistenvaatteet

Koska tykkään mukavista ja rennoista vaatteista, käytän aika usein leggareita, mutta tänä syksynä olen suorastaan hurahtanut ihaniin leggingseihin!

Onhan se tietty ihanaa, että näinkin rennosta vaatekappaleesta, kuin leggingsit, saa helposti muunneltua yläosaa ja asusteita vaihtamalla erilaisia asukokonaisuuksia rennosta kotiasusta aina siistimpäänkin menoon. Hupparin ja tennareiden kanssa asu näyttää ihan toisenlaiselta, kuin vaikkapa näin mekon ja nilkkureiden kanssa.

Sekä tämä mekko, että leggarit, ovat kumpikin Blaan tämän syksyn mallistosta. Miami-leggingsit ovat mukavan napakkaa collegea, ja koska ovat paksummat, kuin perus trikooleggarit, sopii nämä justiin hyvin syksyn koleisiin päiviin, ja miksei leutoon talveenkin. Ja hoikkeliineille vinkiksi, että myös näistä Blaan aikuisten leggareista löytyy vyötäröltä säädettävä kuminauha!

Tuosta supersuositusta mustasta Salla-mekosta löytyy vielä hajakokoja, samoin kuin samaa mekkoa noiden leggareiden Smudge-kuosilla löytyy vielä XS ja S kokoja. Leggareista sen sijaan löytyy vielä kokoja, joten kantsii olla nopea, jos jokin tietty kuosi on mielessä! Mitoitus näissä Blaan aikuisten vaatteissa on mun mielestä aika kokoaan vastaava, tai jos miettii kahden koon välillä, niin silloin kannattaa valita se pienempi. Mekkoja ja leggareita löytyy myös muita ihania, joten kurkkaa koko valikoima täältä!

blaa vaatteet

blaa sovituskuvia

perheblogi muoti

Meillä on taas tulevana viikonloppuna mukavaa juhlahumua tiedossa, kun vietetään molempien poikien yhteisiä synttäreitä, tällä kertaa sukulaisten kanssa. Isompi lapsi on syntynyt elokuun lopussa ja pienempi lokakuun alussa, joten tämä syyskuu tässä keskellä on hyvä ajankohta pitää perinteiset tuplajuhlat kauempana asuville sukulaisille.

Koska kaikenlaisten kemujen järkkääminen on vaan superkivaa, on mukavaa puuhastella tässä viikon varrella kaikenlaista juhliin liittyvää (muutakin, kuin siivoamista, hah!). Kakut olen onneksi tilannut tälläkin kertaa valmiina, mutta muita tarjottavia olisi varmastikin nyt hyvä aika alkaa miettimään (onhan niihin kemuihin vielä neljä yötä, hih!). Niin ja yksi kivoimmista jutuista mun mielestä on kaikenlainen juhlien pikkuyksityiskohtien miettiminen. Joo, tiedän, että monen mielestä voi olla ihan turha juttu, mutta mun mielestä on ihanaa, kun juhlissa on mätsäävät servetit ja pillit, ja juhlafiilistä tuo ilmapallot ja muut hauskat koristeet!

perheblogi vaatteet

blaa sovituskuvia

Viihdyttekö te leggareissa ja mekoissa?

 

Kommentit

14 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

No niinpä, niin mukavaa, kun ei purista eikä kiristä, ihan parasta! 🙂

Avatar

Kiva asu! Voisin pitää itsekin 🙂 Musta toimii aina, ja leggareissa on asennetta!

Annika/ Karkkipurkki

Kiitos! Tämä oli kyllä mun mielestä kiva asu, jossa varmasti tulee viihdyttyä nyt syksyllä moneen kertaan 🙂

Avatar

Hei, tilasin Salla mekosta tuon Snown. Aivan ihana! Nyt mietin, onko tuo musta samaa ihanaa materiaalia?

Avatar

Snow balls taitaa olla oikea nimi ????

Annika/ Karkkipurkki

No eikö olekin ihana! Samanlaista pehmoista ja mukavaa matskua on myös tämä musta mekko, tämä musta on vain ihan pikkuisen paksumpi 🙂

Avatar

Siis ihanko totta, kiristysnauha aikuisten leggareissa?! Onko se joka mallissa?
Minulla on pitkäjalkainen vitosluokkalainen jolle on todella vaikeaa löytää legginsejä. Naisten xs menee pituuden puolesta, mutta vyötärö on hoikkeliinille aina valtava. Lasten mallistoissa taas lahkeen pituus loppuu pohkeeseen.
Tämähän olisi pelastus, saisi vähän vaihtelua! Tähän mennessä gugguu on ainut merkki jolta leggareita tohtii tilata.
Mari

Annika/ Karkkipurkki

Joo! Näissä tämän malliston kaikissa naisten leggareissa tosiaan on tuo säädettävä vyötärökuminauha! 🙂 Olipa muuten kiva vinkki, että pitkäjalkaiselle lapselle sopivat leggarit voikin löytyä naisten puolelta, kunhan vain vyötärö on säädettävissä 🙂

Avatar

Tarkennan vielä: siis tämän syksyn uutuuksissa vain on kiristys? Ei missään vanhemmissa?
Kunhan vain valmistajat ottaisivat huomioon pitkät ja hoikat lapset, se olis mun toive! Tytölle ei ole pitkään aikaan käyneet lasten housut, pituus loppuu pohkeeseen ja isommissa koissa vyötärö on valtava. Ainoastaan kiristettävät käy, mutta monesti se mahdollisuus loppuu tietyssä koossa ennen isompia. Name it: llä on, mutta laatu on sitten ihan mitä sattuu. Olis kiva ostaa esikoiselle laatua, kaunista ja kestävää, että vaatteet säästyisi nuoremmille sisaruksille. Toppahousuista en viitsi edes mainita….

Avatar

Mutta mistä nuo kengät?

Annika/ Karkkipurkki

Kengät on Vagabondin, mutta harmillisesti jo usean vuoden takaa.

Avatar

Mä odotan vielä vastausta kysymykseen tuolla ylempänä….
Mari

Annika/ Karkkipurkki

Piti ihan tarkistaa miltä viime kauden leggareiden vyötäröt näyttää, ja esim. pääskyleggareissa ei tuota kiristystä ollut, mutta flowersleggareissa oli. Sitä vanhemmista en tiedä onko niissä ollut 🙂

Avatar

En muuta käyttäisikään! Kätevä vaate työssä missä hoidan ja avustan asiakasta. Liikkuminen on helppoa, ei purista eikä kiristä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä