UNELMIA JA TOIMISTOHOMMIA

helsinki design school

Ihan parhaita juttuja yrittäjyydessä on unelmien toteuttaminen. Unelmia voi tietenkin toteuttaa monella muullakin tavalla, mutta justiin niitä työunelmia on ihana päästä toteuttamaan omassa yrityksessä, ja samalla voi luoda itse itselleen ihan parhaan työpaikan.

Yrittäjänä en ehkä (näin kuudentoista yrittäjävuoden jälkeenkään) ole kaikkein järkevin (enkä varsinkaan harkitsevin), vaan menen tosi paljon fiiliksen mukaan ja teen justiin sellaisia asiota, jotka tekevät mut iloiseksi. Kun uskaltaa toteuttaa ne hassuimmatkin ideat ja luopua sellaisista jutuista, jotka eivät enää tunnu oikeilta, saa tuntea olevansa justiin niissä unelmahommissa.

Yhdestä uudesta työjutusta olenkin täällä vihjaillut, enkä harmillisesti voi ihan vieläkään kertoa mistä on kyse (parin viikon päästä kaiken pitäisi olla jo julkaisukelpoista, jee!), ja lisäksi kaikkien näiden työjuttujeni oheen ja tueksi olen kaivannut graafisen alan osaamista.

Tuutilullan, blogin ja tuon salaisuustyöjutun lisäksi aikaa ei tietenkään jää täysipäiväiseen opiskeluun (enkä noista edellämainituista ole mistään valmis luopumaan!), joten olinkin aivan superiloinen, kun löysin Helsinki Design Schoolin, jossa graafista suunnittelua voi opiskella monimuoto-opiskeluna, eli lähiopetuspäiviä on vain pari kuukaudessa ja muu aika itsenäistä opiskelua etä- ja kotitehtävien parissa. Siis aivan täydellinen juttu tähän mun unelmien työpaletin oheen!

yrittäjyys blogi

perheblogi yrittäjyys

Tällaisessa opiskelumallissa jää tietenkin tosi paljon omalle vastuulle oppiminen, kun suurin osa opiskeluista tapahtuu itsenäisesti, joten pelkkä unelmointi ei riitä, vaan töitäkin täytyy tehdä. Loppuvuosi jää nyt kuitenkin vielä työjutuille ja opiskeluhommat starttaavat sitten helmikuussa. Enpä malttaisi odottaa!

Tuolla Helsinki Design Schoolissa oli muuten tosi monta mielenkiintoista koulutusohjelmaa, harmi, ettei yhtäaikaa voi opiskella montaa juttua, hah!

helsinki design school

Onko jollain kokemusta Helsinki Design Schoolista?

Kommentit

6 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Muistankin lukeneeni, että sulla oli muotitoimittajakoulutus, mutta en tiennyt, että olit käynyt sen tuolla! Tykkäsitkö koulusta? 🙂

Avatar

Kiva kuulla, että olet myös löytänyt Helsinki Design Schooliin!
Mä aloitin HDS:ssa valokuvauksen opintoja nyt elokuussa, ja tähän asti olen ainakin ollut tyytyväinen! ????
Mun kuvailuja voi seurailla facebook.com/sallasphotography.
Kivaa talvista viikkoa! ☃

Annika/ Karkkipurkki

Onpa kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen! 🙂 Ja aivan ihania kuvia, kävin kurkkaamassa 🙂 Mukavaa viikkoa!

Avatar

Miten sä ton kaiken teet? Minä yritän räpiköidä työn, lapsiarjen ja pienen blogini kanssa, ja tuntuu ettei aika riitä! Että siihen päälle vielä opintoja? Huh! Oot kyllä supernainen 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Nooo, opinnot eivät vielä ole alkaneet, joten katsotaan nyt miten onnistun yhteensovittamaan kaiken! 😀 Ainakin into ja motivaatio on kova, joten toivon kovasti, että saan kaikelle järjestettyä aikaa 🙂

Avatar

On kokemuksia, kävin muotitoimittajaopinnot kaksi vuotta sitten. 😛

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä