KEVÄÄN IHANIMMAT TENNARIT

tennarit ellos

Yhteistyössä Ellos

Meillä on yleensä keväisin ollut lapsille vedenpitävät ulkoilulenkkarit, kumisaappaat ja sitten rivi näitä maailman söpöimpiä pikkuisia tennareita kuiville keleille ja siistimpään menoon. Tennarithan menee keväästä sinne syksyyn asti, sillä niitä tulee pidettyä myös kesällä, joten hyvä syy hamstrata niitä useammatkin, eikö vain, hih!

Tällä kertaa halusin lapsille valkoiset tennarit ja tilasin isommalle nuo ihanat Adidaksen Superstarit* ja pienemmälle valkoiset nahkaiset Converset*. Molemmat kengät on mun mielestä aivan ihanat ja tarrakiinnityksellä myös tosi kätevät. Nähtäväksi jää miten käytännöllinen väri tuo valkoinen on lasten kengissä, mutta uskoisin, että pienellä vaivannäköllä (käytön jälkeen tahrat pyyhkimällä) tennarit pysyy kunnossa.

Niin Adidakselta, kuin Converseltakin löytyy useammankinlaisia tennareita vaikka koko perheen kanssa samisteluun, ja Converseilla meillä ollaankin samisteltu useana vuonna. Tällä kertaa kuitenkin tilasin niiden varrellisten nauhallisten tennareiden sijaan tarrakenkiä, sillä lapsilla ne on vaan sata kertaa kätevämmät, kun kengät sujahtavat helposti jalkaan ilman aikuisen apua.

ellos tennarit lapsille

converse lapsellelastenvaateblogi

Eskarilaiselle tilasin samalla nuo hauskat siniset Converset*. Jos valkoiset kengät jätetään siistimpään menoon, niin tummansinisillä tennareilla kelpaa ulkoilla huolettomasti, kunhan kadut ensin sulavat ja kuivuvat. Justiin tällaiset samanlaiset Converset oli pojalla myös viime kesänä, silloin vain punaisena, joten hyväksi havaittu malli oli kiva tilata tällekin vuodelle.

Mitoituksesta muuten sen verran, että Converset ovat mielestäni vähän reilua, kun taas Adidakset niukempaa mitoitusta. Pienemmällä pojalla Converset on kokoa 25 (jalan mitta 15,5 cm) ja isommalla pojalla on Converset kokoa 32 (jalan mitta 19 cm) ja Adidakset kokoa 33. Elloksen sivuilta löytyykin monista kengistä sisäpohjan pituus, mikä helpottaa oikean koon valintaa.

converse lapset

lastenvaateblogi

Elloksella on nyt kiva tarjous uusille asiakkaille, eli sellaisille, ketkä eivät ole tilanneet yli kahteen vuoteen.

Koodilla 379601 saa 30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tuo koodi koskee myös merkkituotteita! (Ei voimassa huonekaluihin, keittiö- ja ruuanlaittotuotteisiin, elektroniikkaan tai Vintage collection -tuotteisiin. Ei koske merkkejä Odd Molly, Vagabond, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Kavat, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix ja Bargi.)

Alekoodia voi siis käyttää vaikka näihin Adidaksen tai Conversen kenkiin, tai moniin muihin tuotteisiin mitä Ellokselta löytyy! Kurkkaa koko valikoima tästä.

Ja hei, muistakaahan osallistua tuohon lukijatutkimukseen, joka ilmestyy ruutuun, kun tänne blogiin tulee. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 2 kpl 100 euron arvoisia Iittala-lahjakortteja!

lastenvaateblogi ellos alekoodi

Mitkä tennarit oli suosikkisi?

*Kengät saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä

Kommentit

2 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Nuo on Villervallan sellaiset kapeat puuvillahousut, tosi kivat! Ovat siis aivan yhtä pehmoiset kuin collegehousutkin, mutta näyttävät kapeilta farkuilta. Nämä on meidän ekat tällaiset housut ja ajattelin näitä hommata lisääkin, varsinkin syksylle, kun lapsi aloittaa koulussa, niin nämä on tosi kivat 🙂

Avatar

By The way… Mitkä ovat isomman pojun housut?
Oma pillikinttuni tarvitsee jalassa pysyviä, istuvia pöksyjä. Tekis mieli hommata ens syksynä eskariin menevälle leggareita, mutta pelkään että jäävät pitämättä. Mutta collegehousuja on hankala ostaa, yleensä eivät pysy jalassa jos ei ole kiristettävää kuminauhaa. Täällä kotona ei ole niin justiinsa, vaikka housut olis mitä olis, mutta koulussa ei voi kulkea reiät polvissa 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä