VUORELLINEN KURAHAALARI, PARAS KEKSINTÖ! (SIS. ALEVINKIN)

sadehaalari ellos

Mun mielestä tämä vuodenaika on ollut aina vähän hankala lasten pukemisessa. Kun ulkona on lunta, loskaa, jäätä ja märkää, ja toppavaatteet ovat jo vähän liikaa, mutta kevätvaatteiden alle saisi pukea kerroksia ja vielä kuravaatteet päälle.

Olen moneen kertaan hehkuttanut näitä vuorellisia kurahaalareita, ja samaa mieltä olen edelleen, ehkä nerokkain keksintö ikinä, ja aivan täydellinen vaate näille hassuille keleille! Kaivoin eilen nämä kaapista esille ja pojat ulkoilivat näillä eilen hoidossa niin aamu-, kuin iltapäivänkin, ja haalareissa oli ollut justiin sopivan lämpöistä touhuta. Nämä haalarit on siis kevyesti topattu, joten menevät loistavasti näillä pienillä plusasteilla ainoana ulkovaatteena, ja ainakin itse ajattelen, että tällaisella haalarilla on paljon mukavampi ulkoilla, kuin niin, että ulkovaatteiden päälle on puettu erilliset kuravaatteet.

Niin ja miksi nyt TAAS tulin näistä kurahaalareista höpöttämään, niin huomasin, että nämä ovat nyt Elloksella kampiksessa ja haalarit voi tilata nyt -20% alennuksella!

Haalarit vastaavat mielestäni hyvin kokoaan, meillä on pienemmällä tästä 104cm ja isommalla 122cm. Nämä kuvat on viime vuodelta ja samat haalarit olivat sopivia vielä tällekin keväälle. Eskarilainen kasvaa jo sen verran hitaammin, että haalari on nyt käytössä kolmatta kautta (ollut siis käytössä viime keväänä ja syksynä ja nyt tänä keväänä), ja pienemmälläkin on haalari nyt viime syksyn jälkeen käytössä vielä tänä keväänä. Nämä kuvat ovat muuten viime vuodelta, vielä ei noin ihanan kesäisen näköistä ainakaan täällä meillä päin ole.

Olen myös näiden haalareiden laatuun ollut tosi tyytyväinen, ovat pitäneet hyvin lapset kuivina ja haalarit ovat pysyneet kovasta käytöstä huolimatta ehjinä. Näistä fleecevuorellisista kevyesti topatuista kurahaalareista löytyy monia kivoja kuoseja, kaikki vaihtoehdot löydät täältä.

ellos kurahaalari

vuorellinen kurahaalari

Kannattaa muuten samalla kurkata tuonne Elloksen takkiosastolle, jos kevättakit on vielä hankkimatta, sillä sieltä löytyy nyt paljon kevään uutuustakkeja jopa -30% alella! Lasten takit löytyy täältä ja sama tarjous on myös naisten puolella, joten naisten takit voi käydä kurkkaamassa täältä.

sadehaalari alekoodi

vuorelliset kuravaatteet ale

Ihanaa perjantaita!

Postauksessa mainoslinkkejä

Kommentit

4 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Tähän varmasti vaikuttaa paljon millaisissa leikeissä ja ympäristössä tavataan leikkiä. Ihan tavallisilla kosteilla keleillä varmasti riittää tavalliset vedenpitävät ulkovaatteet, mutta jos on kovin kuraista (meillä mm. savista peltoa lähellä, jossa lapset monesti leikkivät), niin tykkään, kun kurahaalarista on helppo suihkutella liat pois, kun ne tavalliset vaatteet saa aina heittää pesukoneeseen kuraleikkien jälkeen 🙂

Avatar

Mitä pienempi maassa möyrivä lapsi sen loistavampi musta tuollainen haalari on! Mutaisassa lammikoissa uinnin jälkeen on ehdottomasti mukavampi putsata kuin tavallinen vedenpitävä vk-haalari 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Joo ihan samaa mieltä olen, että tämmöinen haalari on paljon helpompi putsata kurasta käytön jälkeen, kun ne vk-vaatteet joutuu monesti heittämään ihan pesukoneeseen kuraleikkien jäljiltä 🙂

Avatar

Monesti olen miettinyt tällaista pukua, mutta toistaiseksi se on jäänyt aina kauppaan. En varmaan osaisi kuitenkaan käyttää, vaikka tulisin hankkineeksi. Jotenkin kurahousu-kelejäkin on aika vähän, kun meidän haalari kestää aika pitkälle vettä. Ajatuksena hyvin kätevä puku, mutta itse en vain taitaisi osata valikoida sitä käyttöön kuitenkaan 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä