ETEISEN VAALEANPUNAISET SUUNNITELMAT

tikkurila vaahtokarkki

Sis. mainoslinkkejä

Me maalailtiin joulun alla olohuoneessa pari seinää harmaaksi, ja tuo homma on edelleen pikkuisen kesken. Vielä pitäisi laittaa listat lattiaan, taulut takaisin paikoilleen ja ostaa uudet verhot, koska samalla myös verhotangon paikkaa pikkuisen siirrettiin. Mutta vaikka tuo homma onkin vielä viimeistelemättä, en malttanut enää odottaa seuraavan projektin kanssa, joka on meidän eteinen!

Meidän eteinen on ollut aika tylsä. Siellä on seinillä tosi haalean sinertävä ja kylmä sävy, sellainen, joka näyttää oikeastaan vain valkoiselta, mutta saa kylmän sävynsä vuoksi valkoiset ovenkarmit näyttämään kellertäviltä. Jotta eteinen ei olisi enää yhtään tylsä, päätettiin maalta yksi seinä vaaleanpunaisella. Ihanaa!

Mutta voi vitsit miten paljon niitä ihania vaaleanpunaisen sävyjä onkaan! Olin ensin ihan varma, että meille tulee Tikkurilan Omenankukka, joka näytti tietokoneen ruudulla tosi suloiselle vaaleanpunaiselle. Maaliliikkeessä liuskalla tuo sävy näytti kuitenkin aivan beigelle, ja nappasin mukaani läjän muita kauniita sävyjä. Vaahtokarkki näytti myös aivan ihanalle, mutta aloin epäröimään olisiko se kuitenkin liian vaalea, en nimittäin halua seinälle sellaista sävyä, joka on lähes valkoinen. Sävy ei saisi myöskään taittaa yhtään lilaan tai ruskeaan. Pikkuhiljaa noita seinälle teipattuja sävyliuskoja on saanut irroitella ja jäljelle on jäänyt oma lempparini, Pirtelö.

eteinen blogi

Eteinen on tällä hetkellä ollut melko epäkäytännöllinen, sillä siellä on ollut lipasto ja peili vähän hassussa paikassa (nämä eivät ole mahtuneet muualle), sellaisessa, mihin järkevämmin kannattaisi laittaa jokin penkki, jolla voisi istua, kun pukee vaikka kenkiä. Eteisessä on ollut myös tuoli ja sen päällä taulukollaasi, mutta tuo tuoli on taas ollut niin kaukana tuulikaapista, ettei sinne ole viitsinyt kenkien kanssa mennä, ja tuoli on ollut oikeastaan vain koristeena.

Samalla, kun maalataan seinä, vaihdetaan myös kalusteita ja järjestystä vähän toimivammaksi. Lipasto vaihdetaan pikkuisen kapeammaksi, että sen saa parempaan paikkaan ja tähän meiltä löytyykin jo kotoa aivan täydellinen kaappi, nimittäin tuo Elloksen kaunis valkoinen Dessi-kaappi*. Se on tällä hetkellä meidän makkarissa, mutta saa muuttaa nyt pian eteiseen.

Kaapin päälle haluaisin pyöreän peilin. Tuo Elloksen peili* on kyllä juuri sellainen mitä olen ajatellutkin, mutta harmittavasti pikkuisen liian iso siihen kohtaan, johon peili tulee.

Tuolin tilalle tilasin tuon Elloksen mustan penkin*, joka on juuri sopivan kapea, että se mahtuu sille varattuun tilaan. Sen päälle täytyisi löytää jokin kiva naulakko, johon voi ripustaa vaikka laukun, tai vieraat voivat jättää takit. Tuo Mazen valkoinen Crown naulakko* voisi olla kyllä juuri sopiva siihen!

Nyt onkin sopiva aika tehdä pientä muutosta kotiin, sillä ainakin tuolla Elloksella on paljon sisustustuotteita alessa! En malttaisi odottaa, että saadaan kääriä hihat ylös ja päästään pieniin remppahommiin!

Onko muita, joihin keväinen sisustuskuume on jo iskenyt?

Psst. Reimalla edelleen huikeat alet käynnissä, käy kurkkaamassa ja tee loistavia lastenvaatelöytöjä!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

[…] kuvattava kohde. Vaikkapa eteinen, jonka vaaleanpunaisista suunnitelmista kerroit aikaisemmin, mutta joka ei ole vielä kuitenkaan ihan valmis. Onhan se tärkein, eli seinä kuitenkin […]

Avatar

Mä maalasin viime vuonna! Täällä valinta oli vaahtokarkki 🙂 Love it!

Annika/ Karkkipurkki

Se Vaahtokarkki on kyllä ihana! Mun kaksi vipaa vaihtoehtoa oli juurikin Vaahtokarkki ja Pirtelö, mutta päädyin nyt Pirtelöön. Vielä täytyisi kipaista maalikauppaan ja aloittaa hommat! 🙂

Avatar

Kivannäköinen eteinen on teille tulossa. Pyöreitä peilejä on onneksi aika hyvin markkinoilla, kts. esim. https://www.huonekalut.fi/index.php?q=peili#.f_kategoriatPeilit

Annika/ Karkkipurkki

Kiitos! Juu niitä kyllä löytyy hyvin, kun vähän etsii. Hayn peili olisi aivan täydellinen, mutta päädyin nyt budjettiratkaisuun ja sopiva peili löytyi Jyskistä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä