NETFLIX-VINKKI: THE BLACKLIST

Tässä viime aikoina, kun lasten iltasadut on luettu ja pikkuiset peitelty ja pusuteltu unten maille, on mulla ja miehellä ollut aika selvät suunnitelmat niille illan viimeisille tunneille. Netflix ja The Blacklist, johon ollaan aivan koukussa! Syytän siis sarjaa silmäpusseistani, mutta kun niitä Raymond Reddingtonin ja Elizabeth Keenin vauhdikkaita juonenkäänteitä ei vain millään malta jättää kesken ja joskus ollaan sitten katsottu kolmekin jaksoa putkeen, hups.

Sarja alkaa siitä, kun FBI:n etsityin ja kauan pakoillut superpahisrikollinen Raymond Reddington (James Spader) yllättäen antautuu. Reddington kertoo laatineensa mustan listan maailman vaarallisimmista rikollisista, sellaisista, joista FBI ei ole vielä kuullutkaan ja hän voisi auttaa FBI:ta nappaamaan nämä pahikset kiinni. Reddingtonilla on kuitenkin yksi ehto. Hän kommunikoi vain ja ainoastaan juuri FBI:n erikoisyksikössä aloittaneen Elizabeth Keenin (Megan Boone) kanssa.

Nopeasti selviää, että Reddingtonilla on hämmästyttävän paljon tietoa Elizabeth Keenin elämästä ja sarjan edetessä herääkin paljon kysymyksiä Reddingtonin ja Keenin todellisesta yhteydestä.

Jokaisessa jaksossa keskitytään yhden ”The Blacklist” rikollisen nappaamiseen, mutta samalla koko sarjan ajan taustalla pyörii jännittävä juoni, jossa seurataan Elizabethin yksityiselämää.

Eka kausi oli mun mielestä hyvä ja koukuttava alusta asti, toinen vielä vähän parempi, mutta tämä kolmas kausi mitä nyt katsotaan on ihan LOISTAVA! Kolmannessa kaudessa on vähän erilainen juoni, kuin kahdessa ekassa kaudessa, mutta sarja kannattaa ehdottomasti aloittaa kuitenkin ensimmäisestä tuotantokaudesta, sillä sama juoni etenee sarjan alusta asti.

blacklist

Kurkkaa myös nämä Netflix-suosikit:

3 x NETFLIX-SUOSIKKI

NETFLIX-VINKKI – OZARK

NETFLIX-SUOSIKIT

NETFLIX-VINKKI: SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA

NETFLIX-VINKKI PERHEEN PIENIMMILLE

HAUSKA INTERAKTIIVINEN NETFLIX-VINKKI LAPSILLE

Mitä te katsotte Netlixistä just nyt?

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

[…] ajattelin laittaa hetkeksi Netflixistä lastenohjelmat pyörimään ja sujahdan itse viltin alle katsomaan jakson Blacklistia. Ihan […]

Avatar

Jep, tämä 👍 Kaksi ensimmäistä kautta katsottiin miehen kanssa tv:sta, nyt huomattiin se viaplaysta ja illat on kuluneet 3. tuotantokauden parissa. Aivan loistava ja todellakin koukuttava sarja!

Annika/ Karkkipurkki

On kyllä niin loistava sarja ja ihanaa, kun on vielä monta tuotantokautta jäljellä katsottavana 😀

Avatar

Täällä odotellaan jo kutoskautta saapuvaksi syksyllä Netflixiin. Nyt pyörii vissiin jo Jenkeissä ☺️👌🏻 Aivan koukussa olin ja kauhee tyhjyys kaikki kaudet katsottuani 😱😅 Ihan huippusarja!! 👍🏻👍🏻👌🏻

Annika/ Karkkipurkki

Tämä on kyllä niiin hyvä! Me ollaan vasta kolmosessa, niin on onneksi vielä paljon katsottavaa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä