MIKÄ KARKKIPURKKI-BLOGI?

Siirryin viime viikolla bloggaamaan tänne Kaksplussalle ja lupasin näin alkuun vähän esitellä itseäni ja blogiani. Joten tässäpä kokonainen postaus minusta ja blogistani!

KUKA: Olen Annika, 41- vuotta. Mun perheeseen kuuluu mies ja kaksi poikaa (eikä yhtään koiraa tällä hetkellä, yyh!). Olen työskennellyt kotona siitä lähtien, kun meidän esikoinen syntyi yli 8 vuotta sitten, joten tämä koronakotoilu sujuu multa aika mukavasti. Ekat kotityövuodet tein töitä meidän yritykselle ja nyt viime vuodet olen hoitanut meidän kotona kiireellisesti sijoitettuja lapsia. Me toimitaan siis päivystävänä sijaisperheenä, eli meidän perheeseen voidaan sijoittaa lyhyellä varoitusajalla sijaishuoltopaikkaa tarvitsevia lapsia. Meille sijoitetut lapset asuvat meillä aina lyhyen aikaa, mikä tarkottaa joitain viikkoja tai kuukausia, joskus vuottakin. Toisinaan siis elellään tällä meidän omalla nelihenkisellä kokoonpanolla, mutta useimmiten meidän lapsiluku on yhden tai kahden minin verran suurempi ja saadaan elää suurperheen arkea. Näistä päivystysperhejutuista välillä täällä blogissa kirjoittelen ja jos aihe kiinnostaa, niin lue ainakin nämä:

Meistäkö lastensuojelun kriisiperhe?
Lapsen oikeus turvalliseen arkeen
Miltä lapsesta luopuminen tuntuu?

MUUTA MINUSTA:

Tykkään mukavista ja rennoista vaatteista ja valitsen mielelläni vaatteeni kotimaisten vaatemerkkien valikoimasta. Rakastan rentoja mekkoja ja tennareita! Vaatejuttuja löytyy myös täältä blogista ja tämän kevään ja kesän ajan saan ilokseni toimia kotimaisen Neulomon brändilähettiläänä!

Tykkään kaikesta söpöstä, pastelliväreistä (varsinkin mintusta ja vaaleanpunaisesta), teemapuistoista, äänikirjoista, poliittisista draamasarjoista ja sisustamisesta. Erityisen paljon tykkään lastenhuoneiden sisustamisesta, mutta kaikenlainen muukin sisustaminen on mun mielestä ihanaa! Myös sisustusjuttuja löytyy usein blogista.

Rakastan aamiaisia, enkä KOSKAAN jätä aamiaista väliin.
Tykkään myös sipseistä ja kokiksesta, nämä ovat nolot ja salaiset paheeni.

Tänä(kin) keväänä yritän liikkua aikaisempaa enemmän ja olen itsekin vähän yllättynyt, miten hyvin olen tässä tänä keväänä onnistunut. Luultavasti saan kiittää tästä vain ja ainoastaan koronaa, sillä nyt kun mikään paikka ei ole auki, on ainoa hauskuus oikeastaan lähteä ulkoilemaan. Tavallisesti olen siis aika laiska harrastamaan urheilua ja kaikenlaiset pitkät kävelylenkit ovat mulle mieluisin tapa liikkua.

Inhoan välinpitämättömyyttä, itsekkyyttä ja epäempaattisuutta. En pidä kimblestä (muuten kyllä tykkään lautapeleistä!) enkä homejuustosta.

Innostun aika usein ja aivan liian helposti! Haluan myös usein päästä toteuttamaan kaikki mielestäni loistavat ideat HETI!

Tykkään haaveilla ja mulla on usein noin sata haavetta mielessä. Viime aikoina olen haaveillut mm. matkoista (no näistä haaveilen yleensä aina), uudesta sohvasta, polkupyörästä, yhdestä IHANASTA mekosta ja paremmasta ajanhallinnasta. Tällä hetkellä haaveilen oikeastaan vain siitä, että koko tämä koronakamaluus loppuisi mahdollisimman pian. Ja ehkä vähän myös siitä IHANASTA mekosta. Ai niin, haaveilen myös koirasta!

Rakastan omaa perhettäni. Tietenkin!

Olen luonteeltani optimisti ja näen asioissa usein niiden hyvät puolet. Ehkä sen takia monet asiat on mun mielestä ihania. 

Yritän välttää teksteissäni käyttämästä liikaa sanaa ”ihana” ja liikaa huutomerkkejä, mutta en onnistu tässä kovin hyvin. Koska usein kaikki vain on niin IHANAA!

Tule mukaan myös Instagramin puolelle!

View this post on Instagram

Mitenkäs teidän pääsiäinen on sujunut? 🐣 ⠀⠀ Meillä on ollut näihin poikkeusoloihin nähden ihan hauskaa! Tänään haluttiin lähteä jonnekin syömään ja koska ravintoloista saa nyt ruokaa vain mukaan, päädyttiin lopulta torille hakemaan ruuat grilliltä ja istuttiin tyhjällä toripöydällä syömässä 🍔 ⠀⠀ Tämä oli myös aika eksoottista, koska meidän lapset eivät ole koskaan ennen käyneet grillillä! 😁 Mullakin taitaa olla edellisestä kerrasta muutama vuosi aikaa 🤔 ⠀⠀ Tämä ihana asu @neulomocom , tietenkin! 😍 *vaatteet saatu ⠀⠀ #koronapääsiäinen #päivänasu #neulomo #neulomolähettiläs #brändilähettiläs #vastuullinenmuoti #finnishdesign #mystyle #scandinavianstyle #ootd #springstyle #aboutalook #instablogitfinland

A post shared by Annika/ Karkkipurkki (@annikakarkkipurkki) on

Ihania hetkiä siis blogini parissa ja jos heräsi kysyttävää, niin vastailen mielelläni kommenttiboksin puolella!

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä