VAPUN PARHAAT

Paras Juoma. No sima tietty!

Paras Taito. Opetin tänään esikoisen keittämään kahvia ja lapsi on tästä aivan innoissaan, koska voi nyt keitellä meille vanhemmille kahvia. Myös mä olen innoissani, sillä olen aina haaveillut sellaisesta viikonloppuaamujen kahvinkeittopalvelusta, heh.

Paras vaatekappale. Tämä päälläni näkyvä Neulomolta saatu IHANA Hanneli-mekko! Tästä lisää joskus myöhemmin, mutta tykkään ihan superpaljon!

Paras skippaus. Nakit ja perunasalaatti. Kuuluuko nämä edes vappuun? Vai uuteen vuoteen?

Paras huojennus. Se, ettei tänä vappuna TARVINNUT lähteä mihinkään! Olen tavallisesti aika malttamaton ja tykkään käydä kaikissa kivoissa paikoissa, mutta juuri nyt tuntui mukavalle viettää vappua kaikkien muiden tavoin kotona. Ihanan rento ja mukava kotivappu!

Paras odotus. Vaikka kotona onkin ollut mukavaa, toivon, että edes jotkut kesäkohteet aukeaisivat. Toivottavasti kesällä pääsisi edes Koiramäkeen, joka on mun lempparein kesäpaikka Tampereella!

vappu blogi

Paras sekaannus. Musta tuntui keskiviikkona ihan perjantaille, joten olen tänään viettänyt oikeastaan jo kolmatta perjantaita peräkkäin ja koko viikonloppu on vasta edessä!

Paras muisto. Jostain kaappien kätköstä (pölyttyneen) laatikon sisältä löytyy mun ylioppilaslakki, jota en ole KOSKAAN ylioppilasjuhlien jälkeen laittanut sitä päähäni. Olen siis juhlinut kaikki vappuni lakitta, tai korkeintaan pipo päässä, jos on ollut kolea sää.

Paras haave. Ehkä jo ensi viikolla päästään maalaamaan meidän leikkimökkiä (jos on tarpeeksi lämmintä ja sateetonta)! En malttaisi odottaa, koska maalauspuuhien jälkeen alkaa olla jo ihanan valmista ja saadaan alkaa laittamaan leikkimökin terassille kesäkukkia ja kaikkea muuta ihanaa ja söpöä.

Paras herkku. Munkit! Ekat tuunattiin kaupan pakastealtaasta, tokat saatiin kotiinkuljetettuna leipomosta ja tänään kipaistiin kolmannet keskustan pop up munkkikioskista.

Paras päätös. Se, että maanantaina loppuu tämä älytön herkuttelu!

vappu blogi

Mukavaa vappupäivän iltaa!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä