THIS OR THAT

Elokuva vai sarja?

Mun mielestä on ihan parasta löytää joku superkoukuttava sarja, jota haluaa katsoa ilta toisensa jälkeen. Parasta on, jos sarjasta on hullun monta tuotantokautta, sillä silloin katsottavaa riittää pitkäksi aikaa, eikä ihan heti tarvitse etsiä uutta sarjaa. Just nyt mulla ei ole mitään sarjaa, mutta olen katsonut Ruutu plussasta Rikkaita ja rahattomia, mikä on ollut ihana hyvänmielen ohjelma!

Kaupunki vai luonto?

Onneksi kaikenlaiset luontoretket on mun mielestä ihania, sillä juuri nyt ei kaupungeissa ole oikein mitään tekemistä. Vaikka pian osa rajoituksista poistuu ja museoihin, kirjastoihin ja muualle alkaa pääsemään, kesällä ehkä huvipuistoihinkin. Ihanaa!

Suolainen vai makea?

Äh, yritän just nyt päästä eroon kummastakin! Olen koronaherkutellut aivan liikaa ja nyt yritän päästä eroon sipseistä ja makeista herkuista. Ja kokiksesta, aaargh!

Netflix vai Youtube?

Meillä on ollut Netflix varmaan sata vuotta, tai ainakin aika kauan. Youtubea en kyllä juurikaan katso, mutta vissiin pitää aloittaa, sillä kuopus on ilmoittanut että hänestä tulee isona tubettaja, haha!

Puhelu vai tekstari?

Whatsapp-viesti! Olen myös puhunut elämäni ekoja (whatsapp)videopuheluita tämän korona-ajan myötä ja oppinut esikoiseltani kaikenlaista muutakin nykyaikaista ja mulle uutta.

TikTok vai Instagram?

Instagram! Onko kaikki muut jo TikTokissa?

Kotona vai menossa?

Tämä kotoilu on sujunut yllättävän hyvin ja tuntuu, että mulla on edelleen täällä kotona tuhat asiaa tekemättä! Mutta silti voisin kyllä vaihtelun vuoksi olla välillä jossain menossakin. Eniten odotan heinäkuuta ja yksiä tärkeitä häitä, toivottavasti ne voidaan pitää!

Pitsa vai hampurilainen?

Ihan sama, mutta haluan jotain RAVINTOLAruokaa!

Auringonnousu vai Auringonlasku?

Olen kyllä niin aamu-uninen, että paremmat mahdollisuudet on nähdä auringonlasku.

Koronaextra: Etäkoulu vai lähikoulu?

Aavistelin kyllä, että koulut aukeavat vielä pariksi viikoksi, mutta en arvannut, että samaan aikaan etäkoulumahis päättyy. Oltaisiin mielellään jatkettu tällä samalla etäkoulusysteemillä kesälomaan asti, mutta mennään nyt hallituksen suositusten mukaan tässäkin asiassa ja jatketaan loppulukuvuosi lähikoulussa. Onneksi kohta on kesäloma!

Mekko: Neulomon Marika-tunika (saatu)

Kivaa päivää!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä