10 SYYTÄ HYMYYN

neulomo virta tunika

Tuntuu, että just nyt on paljon syitä hymyyn. Ainakin…

RAJOITUSTEN POISTAMINEN. Tuntuu aika mukavalle, että kesä on aivan nurkan takana ja tiukkoja rajoituksia aletaan asteittain poistamaan. Edelleen ollaan toki varovaisin mielin ja muistetaan, ettei mikään ole muuttunut, mutta silti, onhan se nyt IHANAA, jos välillä pääsee käväisemään vaikka kirjastossa tai kahvilassa. Saati, jos kesällä pääsee huvipuistoihinkin!

LEIKKIMÖKKI. No tämä toki hymyilyttää edelleen! Ehdittiin onneksi saada leikkimökin ulkoseinien maalauspuuhat valmiiksi ennen näitä kamalia räntäkelejä, ja ehkäpä ensi viikolla päästään viimeistelemään sisäpuolenkin maalaushommat. Siellä on vielä lattian ja parven maalausta ja sitten saadaan aloittaa leikkimökin sisustuspuuhat. Joitain pieniä juttuja olen leikkimökkiin jo löytänyt ja Instagramin puolella voi käydä kurkkaamassa, miten ihana ja hauska kyltti leikkimökin salaluukkuun löytyi!

IHANAT VAATTEET. Olen pitkään hankkinut vaatekaappiini vain lempivaatteita ja kaapista löytyy ilahduttavan paljon kotimaisia vaatemerkkejä, mikä hymyilyttää etenkin nyt, kun on tärkeää tukea kotimaisia yrityksiä. Yksi uusimmista lempivaatteista on tämä Neulomon collegemekko. Olen ihan hulluna ihanan rentoihin collegemekkoihin ja tämä on ollut aivan täydellinen näihin kevään viileisiin päiviin! Tämä mekko on sellainen, jota ei malta kauaa pitää pyykkikorissa, vaan sen haluaa pestä heti ja kiskoa päälleen samantien, kun se on kuivunut. Täyttää siis todellisen lempivaatteen tunnusmerkit! Samaa collegemekkoa on muuten toisessakin kuosissa, mutta mä oon aivan ihastunut tähän raitaan. Ai niin, mekossa on myös taskut, ihan huippua! (Tämän mekon sain Neulomolta brändilähettiläisyyden merkeissä)

neulomo virta

KESÄLOMA. Esikoinen palasi monen muun lapsen tapaan kouluun, jossa oli tehty ilahduttavan paljon erilaisia järjestelyitä ja kouluun paluu tuntui kyllä ihan turvalliselta. Mutta silti mua hymyilyttää ajatus siitä, että aivan kohta on kesäloma niin etä- kuin lähikoulustakin!

JUHLAHUHU. Meillä ei ole mitään suunnitelmia kesälle, joten erityisesti se hymyilyttää, että kesällä on eräät tärkeät häät tiedossa ja siinä ohessa saadaan hurjan kätevästi myös mukava kotimaan kesälomareissu tehtyä! Toisetkin pienet perhejuhlat on tiedossa, mikä tuntuu erityisen mukavalle myös siksi, ettei olla nyt poikkeusolojen aikaan tavattu sukulaisia ollenkaan. Ihanaa, kun on joitain kivoja juttuja mitä odottaa!

PIHAJUTUT. Kiitos poikkeusolojen, ollaan oltu tämä kevät pääasiassa vain kotona ja ollaan laitettu pihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Olen ollut aikaisemmin aika laiska hyötypuutarhan hoitaja, ja nyt poistettiin vanhat huonoksi menneet kasvimaan kehikot ja samalla koko kasvimaat. Niiden tilalle toteutettiin yksi mun puutarhahaave, nimittäin mustikkamaa! Nyt meillä on herkukkapensaiden lisäksi mustikkapensaita (tosin tässä vaiheessa vasta pikkuriikkiset taimet), uusi kasvimaakin on jossain vaiheessa (aika pian) tulossa ja päätettiin myös harjoitella kasvihuonehommia sellaisen pienen ja edullisen kasvihuonekopperon kanssa. Ihanaa!

neulomo collegemekko

KOTOILUN OPPIMINEN. Ollaan oltu ennen aika malttamattomia pysymään paikoillaan ja ollaan huideltu vähän siellä ja täällä. Ei välttämättä olla koko viikonlopun kestävillä reissuilla usein käyty, mutta jotain erityistä menoa ollaan yleensä viikonloppuihin (ja vähän arkeenkin) kaivattu. Tänä keväänä ollaan opittu tätä kotona olemista ja olen huomannut, että tämä on aika mukavaa! Varmasti edelleen käydään kivoissa paikoissa (kun se on taas mahdollista), mutta luulen, että jatkossa ollaan paljon enemmän kotona, kuin sen vanhan normaalin aikana.

KOKISLAKKO. Jep. TAAS kerran olen kokislakossa, mutta arvatkaapas mitä? Tämä on onnistunut aivan älyttömän hyvin ja tämä jos mikä saa mut hyvälle tuulelle. Nyt päätin, etten osta tuota mustaa limua (enkä kyllä mitään muutakaan limua) edes viikonloppuisin, sillä en todellakaan halua koukuttua siihen uudelleen.

SISUSTUSIDEAT. Sain niin loistavan keittiöidean mieleen, että ihan harmittaa, ettei nyt heti voida aloittaa keittiöremonttia (josta olen kyllä haaveillut jo sata vuotta). Ehkä on kannattanutkin odottaa, sillä vasta nyt remonttisuunnitelma olisi aivan täydellinen. Toivottavasti päästään joskus se toteuttamaankin!

POIKKEUSKEVÄT. Tämä kevät on ollut jotenkin erityisen onnellista aikaa ja siitä mulla on ehkä pikkuisen huono omatuntokin, koska vakavan pandemiatilanteen äärellä kuuluisi varmaankin olla huolissaan, murheissaan ja muutenkin ahdistunut. Ja varmasti huono omatunto on siitäkin, että osalle tämä tilanne on aivan oikeasti tuonut paljon murheita ja monet yritykset ovat pulassa ja silloin tuntuu vähän väärälle olla itse onnellinen. Mutta tämä on vain ollut niin ihmeellistä, että meillä on ollut koko perheellä mahdollisuus olla yhdessä kotona! Etenkin se, että myös mies on ollut kotona, on helpottanut mun arkea aivan hurjan paljon ja varmasti senkin takia olo on ollut erityisen onnellinen.

Sellaisia hymyn aiheita tällä kertaa!

neulomo virta tunika

Mukavaa päivää!

Kommentit

2 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Hei! Juu laita vain viestiä 🙂 voit laittaa osoitteeseen [email protected]

Avatar

Hei. Mulla olisi kysyttävää sijaisvanhemmuudesta. Voisinkohan laittaa sulle sähköpostia? Mun sähköposti on tuossa nimimerkin ”takana”, jos vain ehdit/pystyt vastata.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä