IHANAA JUHLAHUMUA VIIKON TÄYDELTÄ

sisustus blogi

Huh miten ihanan juhlantäyteinen viikko takana. Tällä viikolla me juhlittiin KOLMET synttärikemut!

Muutama viikko sitten pidettiin meidän poikien yhteiset synttärijuhlat sukulaisille, mutta tällä viikolla oli kuopuksen oikea syntymäpäivä ja kaverikemujen vuoro. Joka puolella toitotetaan miten hurja tämä koronatilanne TAAS on ja vähän jo mietitytti, että onko nyt aivan väärin pitää syntymäpäiväjuhlia. Mutta toisaalta, mitään rajoituksia ei ole nyt annettu, eikä juhliin kutusuttu lapsia kuin (meidän oman porukan lisäksi) viidestä perheestä ja suurin osa lapsista on muutenkin päivittäin tekemisissä, niin ihan hyvillä mielin lopulta juhlat järjestettiin. Ja aika ihanat juhlat ne olikin!

Koitettiin miettiä ihan supertarkkaan, että ollaan otettu tämä (korona)tilanne huomioon ja aika hyvin mun mielestä onnistuttiinkin. Varattiin pieni (hoplop-tyyppinen) sisäleikkipaikka juhlapaikaksi, ja tuo koko paikka oli vain meidän synttäriporukan käytössä. Vietiin omat tarjottavat ja pääasiassa jokaiselle vieraalle oli omat tarjottavat, eli omat pienet sipsipurkit, karkkirasiat, lakupötköt ja pillimehut. Lisäksi yhteisenä tarjottavana oli donitseja ja juhlien päätteeksi satoi pinjatasta paperipäällysteisiä karkkeja, jotka lapset saivat jakaa omiin kippoihinsa. Käsipesusta tietty muistuteltiin lapsia ennen ja jälkeen herkuttelun.

Kuopuksen kaverisynttärit onnistui tosi hyvin ja vieläkin voidaan hymyssä suin muistella tuota iltaa.

Luulen, ettei ehkä jatkossakaan palata enää aivan samanlaisiin synttärijuhliin kuin ennen koronaa on tavattu pitää. Ainakin nyt ajatus lasten yhteisestä isosta popcornikulhosta tai kakkuun päin puhaltelusta (kynttilä) kuulostaa tosi hassulle. Meillähän oli esim. sukulaissynttäreillä niin, ettei laitettu kynttilöitä ollenkaan kakun päälle, vaan lapset saivat puhaltaa kynttilät omien donitsiensa päältä.

perheblogi

perheblogi

Tällä viikolla juhlittiin myös miehen synttäreitä, ja kun sattumalta juuri sille päivälle saatiin pari tuntia vain oman perheen yhteistä aikaa, pinkaistiin omalla porukalla syömään. Ollaan kyllä viime aikoina käyty aivan liian vähän missään (muualla kuin Burger Kingissä) syömässä ja esikoinenkin huokaili moneen kertaan, että pitäisi kyllä käydä useammin.

Juhlaviikon huipennukseksi käytiin vielä lasten serkun synttäreillä, joten tälle viikolle tuli kyllä juhlahumua kerrakseen.

Toisaalta on aika hauskaa, että meille osuu juhlia aina juuri tähän syksyyn, sillä tämä aika on juuri sellaista, kun kaipaa jotain extrapiristystä arkeen.

Seuraavaksi juhlitaankin sitten isänpäivää aivan muutaman viikon päästä (eikun halloweenia tietty sitä ennen!!) ja vielä vuoden lopulla on mun omatkin synttärit, heh. Ai niin ja meillähän on hääpäiväkin marraskuussa! Tämähän on yhtä juhlaa koko loppuvuosi.

Näin juhlallisiin tunnelmiin tällä kertaa, mukavaa sunnuntai-iltaa! Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikko!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä