REIMAN SYYS- JA TALVIUUTUUDET -25%

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Tämä välivaihe, kun syystakit alkavat olla liian ohuita, mutta toppavaatteet on vielä ihan liikaa, on välillä vähän hankala. Toki kerroksia pukeamalla pärjää hyvin, mutta paljon helpommallakin voi päästä!

Meidän pojat sai viime syksynä Reimalta superkätevät Seiland-takit (nyt näköjään nimellä Sydkap), joissa on erillinen irroitettava kevyesti topattu sisätakki!

Nämä takit on olleet ihan loistavat! Näillä muutaman plussa-asteen keleillä alle ei tarvitse pukea erikseen mitään fleecejä tai muita, kun takki itsessään on sopivan lämmin, mutta ei varsinainen paksu toppatakki kuitenkaan. Esikoinen tarvitsisi nyt uuden kokoa isomman samanlaisen takin (koska ollaan tykätty tästä niin paljon!), mutta kuopukselle tuo viime syksyinen takki menee vielä hyvin. Takki onkin ollut koko syksyn lapsella ahkerassa käytössä, ensin sellaisenaan ilman sisätakkia ja nyt ilmojen viilennettyä ollaan otettu myös sisätakki käyttöön.

Mun mielestä on kätevää, ettei eskarissakaan tarvitse muistaa pukea mitään välivaatetta takin alle. Sitten kun tämä takki jää liian kylmäksi, onkin aika ottaa varsinaiset toppavaatteet käyttöön.

Esikoiselle tosiaan on jäänyt se viime syksyinen takki jo pieneksi ja kun nyt aloin katselemaan uutta samanlaista takkia tälle syksylle, törmäsin ilokseni aika loistavaan aleen! Elloksella vietetään nyt Ellos-päiviä, jolloin tilauksen kalleimmasta tuotteesta saa -25% alennuksen! Tuon alen saa koodilla 425713 ja se on voimassa myös merkkituotteisiin. Yleensä näistä alekampanjoista on rajattu osa merkeistä alennuksen ulkopuolelle, mutta Reiman tuotteisiin tuo alekoodi näytti toimivan. Tuo koodi on voimassa 26.10. asti, joten kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima ja hyödyntää tuota koodia.

reima takki

Mulla oli nyt mielessä tällaisia Reima-ostoksia, mutta tuo alekoodi tosiaan käy myös moniin muihinkin tuotteisiin ja merkkeihin.

Kannattaa siis kurkata valikoima läpi (esim. naisten takeista on aivan huikea valikoima!) ja laittaa talvikamppeet nyt kuntoon. -25% alen saa tosiaan tilauksen kalleimmasta tuotteesta koodilla 425713 ja koodi on voimassa 26.10. asti. Kurkkaa koko valikoima täältä.

reima reima reima

Mukavaa päivää!

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi