KENEN LEMPPARI ON MARRASKUU?

Rakastan värikästä ja kaunista lokakuuta. Niitä syksyisiä tunnelmallisia metsäretkiä ja hurjan halloweenin viettoa. Ja joulukuuta, sehän on ihan paras! Jouluaatto on toki ihana ja ne joulun jälkeiset välipäivät myös, mutta aattoa edeltävä kutkuttava joulunodotus on niin parasta. Mutta kenen lemppari on näiden kahden kuun väliin jäävä marraskuu? En muista koskaan kuulleeni, että kukaan olisi ollut innoissaan siitä, että on harmaa, ankea, kylmä, märkä ja pimeä marraskuu.

Ei tää munkaan lemppari ole, vaan mun puolesta tän marraskuun voisi skipata kokonaan ja siirtyä suoraan lokakuulta joulukuuhun. Mutta onneksi tällekin kuulle on vaikka mitä kivoja juttuja tiedossa!

Oon ihan tarkoituksella yrittänyt miettiä marraskuulle monenlaisia piristäviä asioita, joiden ansiosta tämä kuu hujahtaisi kuin huomaamatta ohitse. Osa kivoista jutuista on tupsahtanut meidän marraskuuhun ihan vahingossakin.

Tässä kuussa aion…

Viettää isänpäivää. Otetaan varaslähtö tähän jo huomenna isänpäivälounaan merkeissä, sillä kuka on päättänyt, ettei tätä voisi juhlia useampanakin päivänä!

Juhlia meidän hääpäivää. Miten nerokasta mennä naimisiin marraskuussa ja saada näin ylimääräinen juhlapäivä keskelle vuoden ankeinta kuuta!

Juhlia erään mulle tärkeän pikku murun syntymäpäiviä.

LOMAILLA. Toki olen salaa itseltäni(kin) suunnitellut lomapäiville vähän työjuttuja, mutta onneksi olen varannut myös pienen reissun!

Edistää yhtä kivaa työjuttua, jonka ajattelin aloittaa tuon loman aikana. Tai ehkä aloitankin sen vasta loman jälkeen. Katsotaan! Tätä kuitenkin odotan, koska kyseessä on superkiva juttu.

Makoilla pari yötä hotellin lakanoissa, syödä karkkia, ottaa rennosti ja NUKKUA myöhään.

Tällaisten spessujen juttujen lisäksi aion myös toki tehdä ihan arkisiakin kivoja juttuja, ettei tästä kuusta vaan tule tylsä ja liian pitkä.

Eiköhän näillä konsteilla saada yksi marraskuu taltutettua. Ai niin, olen myös järjestänyt koko perheelle yhteistä laatuaikaa influenssarokotuksen merkeissä. Nähtäväksi jää arvostavatko pienimmät perheenjäsenet tätä suunnitelmaa yhtä paljon, hah!

Ps. joko saa ottaa joulukoristeet esiin?

ellos toppatakki

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä