PARAS VAATE LAPSILLE LOSKA-AIKAAN!

Kaupallinen yhteistyö Ellos

kurahaalari vuorella

Olen varmaan tsiljoona kertaa hehkuttanut tätä nerokasta vaatekappaletta, ja jälleen kerran tämä on niin ajankohtainen, etten malta olla taas tästä vinkkaamatta. Tämä vuorellinen sadehaalari on nimittäin parhaita vaatekeksintöjä koskaan ja meillä jo ties miten monetta vuotta käytössä!

Tilasin tällaisen ensimmäisen kerran kuopukselle jo vuosia sitten ja sen jälkeen olen tilannut uuden haalarin aina lapsen kasvaessa seuraavaan kokoon. Ja samanlaisia vuorellisia sadehaalareita meillä on käyttänyt niin esikoinen (alle kouluikäisenä) kuin meidän perheessä asuneet lainalapsetkin. Ihan vain siksi, että tämä haalari on niin älyttömän kätevä juuri esimerkiksi näillä marraskuun säillä! Toki tavallisilla ulkovaatteiden päälle puettavilla sadevaatteilla pärjää varmasti myös, mutta tällainen haalari, jonka alle ei tarvitse pukea muita ulkoiluvaatteita on ihanan helppo!

Tällä hetkellä Ellos-valikoiman tuotteet on -30% alessa, eli tämän sadehaalarinkin voi tilata mukavalla alella! Koko valikoiman löydät täältä.

kurahaalari ellos

kurahaalari ellos

Lasten kanssa ulkoillaan yleensä säästä riippumatta, joten on aivan hurjan tärkeää, että ulkoiluvaatteet on toimivat ja mukavat. Ja tärkeää on sekin, että lapset saavat itse puettua ulkovaatteensa. Tämä haalari on aivan superkätevä myös päiväkotiin ja eskariin, sillä haalari on helppo ja nopea sujauttaa päälle, eikä monia kerroksia tarvita.

Toivon kovasti vielä paljon aurinkoisia ja kuivia päiviä tälle marraskuulle, mutta pikku sateetkaan ei meitä nyt nujerra, kun ulkoilukamppeet on kunnossa!

Elloksella tosiaan nyt koko Ellos-valikoima (naisten, lasten, miesten tuotteet) -30% alessa. Käy kurkkaamassa valikoima täältä!

vuorellinen kurahaalari

Mukavaa päivää!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Onko tämä kovin hiostava? Meillä nyt kokeilussa vastaava tuote nordbjörniltä ja vaikka näillä keleillä laittaa alle t-paidan ja leggarit niin lapset hiestä märkinä 🤔 Toiveena olisi löytää juuri näille syys sade päiville toimiva setti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi