AURINKOA MARRASKUUHUN

Kerroinkin aikaisemmin lastenhuoneen pienistä sisustussuunnitelmista, joita oli tarkoitus tässä lähiaikoina toteuttaa. Eilen aamulla mulla oli ihan sellainen olo, että blaah, katsotaan nyt jaksaako maalauspuuhia sittenkään aloittaa.

Ja tuosta hetkestä ehkä parin tunnin päästä olin jo kiskomassa seinätarroja irti ja valitsemassa maalisävyä, heh!

Ensin ajattelin, että hyödynnettäisiin meiltä kotoa jo löytyviä maalipurkkeja, mutta vaihtoehtoina oli harmaa ja vaalea minttu, joista kumpikaan nyt ei lopulta oikein sopinut mun suunnitelmiin. Tuo harmaa sävy on tismalleen samaa mitä lastenhuoneen kolmessa muussa seinässä jo on, ja jos vielä neljännen seinän olisi maalannut samalla harmaalla olisi huoneen yleisilme ollut kyllä aika tylsä ja noh.. Harmaa. Vaaleaa minttua on meidän keittiön yhdessä seinässä, mutta vaikka sävy on aivan hurjan kaunis ei se nyt oikein sovi tuon lastenhuoneen muihin suunnitelmiin.

Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut lähteä maalikauppaan asti sävyä miettimään, sillä löysin kaapista aikaisemmista rempoista säästyneet 54 sävylastua, hah! Näistä on joskus etsitty juuri sitä täydellistä minttua, harmaata, vaaleanpunaista, keltaista ja sinistä.

Ehkä noin kahdessa sekunnissa päädyin aivan IHANAAN Lemonade-sävyyn. Tuo sävy tuo huoneeseen palan aurinkoa juuri sopivasti tämän harmaan marraskuun keskelle!

Kun me kesällä valittiin sopivaa keltaista sävyä leikkimökin sisäseiniin, pyörittelin silloinkin tuota Lemonade-sävyä käsissäni. Leikkimökkiin se oli liian hailakka, mutta jo tuolloin ajattelin, että tuota sävyä on PAKKO saada jonnekin meidän kotiin. Olin jo ehtinyt unohtaa tuon haaveen, kunnes eilen sain tuon saman sävylastun käsiini, eikä huoneeseen sopivaa sävyä tarvinnut enää sen jälkeen miettiä.

Nyt huoneeseen tulee siis yksi seinä keltaisella (tällä peitetään vihreä seinä) ja kolme muuta seinää jäävät edelleen harmaiksi. Tarkoitus oli maalata huone nyt sellaiseksi, että se kestäisi aikaa ja sisustuksen vaihteluita, eikä seiniä tarvitsisi aivan pian alkaa taas maalaamaan. Tuo kombo onkin varmasti sellainen, että jatkossa huonetta voi piristää muilla tavoin kuin seiniä maalaamalla, sillä luulen, että lopputulos on niin ihana!

Maalit ja maalausvehkeet on nyt ostettu ja seuraavaksi täytysi kääriä hihat ylös ja alkaa hommiin. Kivaa! Toivottavasti saadaan pian valmista, niin pääsen esittelemään teillekin millainen tuosta huoneesta tällä kertaa tuli!

Täältä voit vielä käydä kurkkaamassa millaisia suunnitelmia mulla tuonne huoneeseen on.

sisustus

Mukavaa päivää!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä