Mene metsään kun kaikki tökkii

 

Eilen viimeksi tuli todistettua, että syysmetsässä ajatukset nollaantuu ja on helppo hengittää. Vaikka päivä olisi ollut kuinka tahmea tahansa, kannattaa käydä kävelyllä. Lapsille ja itselle kunnolla vaatetta päälle ja kävelemään. Isommat jaksavat kävellä aika hyvin itse ja pienimmäinen kulkee rattaissa. B-Readyt kulkevat melko hyvin metsätiellä, mutta tien kaventuessa poluksi on pakko käätyä takaisin.

 

 

Lenkin ei tarvitse olla pitkä kun ajatukset nollaantuu ja jo pienelläkin metsälenkillä on melko rentouttava vaikutus. Ilma on metsässä kuitenkin raikasta ja väritys upea melkolailla jokaisena vuodenaikana. Lapsille riittää ihmeteltävää eikä heitä haittaa tutkia samoja sieniä, kantoja ja puita lenkistä toiseen. Ne ovat aina ihan yhtä ihmeellisiä ja joka kerta löytyy jotain kerättävää ja kotiin vietävää!

Joten ensi kerralla kun kaikki tökkii, lähde kävelylle.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä