Lomalla kotikaupungissa – Legendaarinen Hotelli Tammer

 

Oltiin itseasiassa jo elokuussa kotikaupunkilomalla legendaarisessa Hotelli Tammerissa. Tai siis Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa, joka on Suomen kolmanneksi vanhin hotelli ja on aikoinaan majoittanut mm. marsalkka Mannerheimin ja Juri Gagarinin. Hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa ihan pääpaloasemaa vastapäätä. Hotelli on palautettu alkuperäiseen hohtoonsa ja on hotellin sivujen mukaan valmis hurmaamaan asukkaat yhtälailla kuin ensimmäiset vieraansa vuonna 1929.

Meidän huoneemme oli saunallinen superior-huone, joka tosiaan oli sisustettu vuoden 1929 henkisesti. Jopa kylpyhuoneen vesikalusteet ja huoneen siniset, vanhat, ovet henkivät mennyttä aikaa. Näkymät ikkunoista olivat hyvin tamperemaiset ja ilmakin sattui olemaan ihanan aurinkoinen. Huoneen hyvät yöunet olivat lopputulos Radissonin Blu Dreams -konseptista, johon sisältyy kingsize -sänky Magic Bed -patjalla, joka muovautuu nukkujan ruumiinlämmön mukaan. Myös runsaasta tyyny- ja peittovalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

 

 

Aamiainen tarjoiltiin historiallisessa salissa, josta en ikävä kyllä kuvaa viitsinyt ottaa. Itse en välttämättä haluaisi tulla vahingoissa osaksi kenenkään blogia samalla kun olen syömässä aamupalaa. Mutta tässä sen sijaan kuva salin ovista:

 

 

Kävimme illallisella Dining26 by Arto Rastas -ravintolassa ja juttu luisti seurueen kanssa niin, että yhtäkään kuvaa ei tullut otettua. Mutta ruoka oli maistuvaa ja tämäkin ravintola oli meille aivan uusi tuttavuus. Kotikaupunkimatkailu kyllä piristää arkea ja onhan se ihan eri fiilis kävellä ravintolasta hotellille omassa kaupungissa kuin, että hurauttaisi taksilla kotiin. Aamulla sitä kuitenkin vain siivoilisi ja tekisi muita kotihommia. Mutta kun ei ole kotona, ei tarvitse siivota!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Kotikaupunkimatkailu on kyllä hauskaa (ja avartavaa :D) ! Mekin kävimme testaamassa Tammerin vuosi takaperin, seuraavaksi ajattelimme yöpyä Tornissa 😉

Avatar

Torni on meillä suunnitelmissa myös! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä