Faktoja minusta

Tänne Me Naisten blogiyhteisöön siirtyessäni ajattelin, että voisi olla ihan kiva tehdä tälläinen tätä et tiennyt minusta -postaus. Itse tykkään kovasti näitä tämäntyyppisiä lukea ja tämän listan laatiminenkin oli itseasiassa aika hauskaa, joten toivottavasti kirjoitus miellyttää teitäkin. Tässä siis sekalaisia faktoja minusta:

  • En voi sietää makkaraa enkä maitoa. Makkara ei uppoa missään muodossa, ei edes nakit. Lihaa rakastan muuten, mutta tämä makkara-nakki -linja laittaa yökkimään. Maitoa en pysty juomaan raakana myöskään. En ole sille mitenkään allerginen enkä huomaa sen tekevän minulle mitään oireita, mutta se maku vaan on jotenkin ällö. Saisin kyllä tosissani taistella, jos eteeni laitettaisiin makkara ja lasillinen maitoa, jotka olisi pakko saada alas.

  • Kahvini haluan tummapaahtoisena ja mielellään kahviin tarkoitetulla kauramaidolla. Myös mantelimaito sopii kahviin ja espressokin on minun makuuni! Kotona minä jauhan kahvipavut sähkökäyttöisellä kahvimyllyllä, joten suodatinkahvini on aina tuoretta ja vastapaahdettua. Myös espressokeitin löytyy, joten on varaa valita miten kahvini nautin! 

  • Mies on meidän kodin kokki. Ihan oikeasti, minä sekä lapset saamme nauttia aivan älyttömän hyvästä ruuasta joka päivä. Saatan joskus tehdä jonkun kanakastikkeen lapsille, mutta muuten minun ruuanlaittoani on riisin tai makaronin keittäminen sekä kasvisten pilkkominen.

  • Aloitin baletin kun olin neljävuotias ja taisin tanssia yhtäjaksoisesti parisenkymmentä vuotta. Edelleen käyn samassa koulussa kolme kertaa viikossa – tosin lasten kanssa! Aikoinaan jopa mietin ihan balettitanssijan uraa ja sittemmin nykytanssijan (vai mikäköhän se on nimeltään) uraa ja loppujen lopuksi päädyin tanssimaan kaupungin suurimpaan teatteriin.

  • Työskentelin Tampereen Työväen Teatterissa tanssijana Marilyn -musikaalissa. Tämä oli heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen ja teatterilla tanssin muutaman vuoden. Sieltä sain aivan ihania muistoja ja kokemuksia! Edelleenkin näen välillä unia, että olen nousemassa Työviksen päänäyttämölle.

  • Olin mallina Piruetin kuvastoissa ja mainoksissa. Vähänkö olisi mahtavaa kirjoittaa, että mallintöitä tuli tehtyä, mutta siis muutamana vuonna tanssivaatteita ja -tarvikkeita myyvän Piuetin kuvastoissa ja mainoksissa tuli poseerattua. Se oli hauskaa se!

 

 

  • Olen koulutukseltani meikkaaja-maskeeraaja. Tosin suurimman osan työelämästäni olen työskennellyt kiinteistöhuoltoyrityksissä. Olen aina tullut miesten kanssa hyvin toimeen ja viihtynyt miesvaltaisella alalla todella hyvin!

  • Tällä hetkellä haaveilen joogaohjaajan koulutuksesta. Olisi ihan huipua opettaa joogaa iltapäivisin ja iltaisin. Uskoisin olevani erinomainen opettaja, sillä olen itse saanut joogasta niin paljon irti. Se on aivan mahtava tapa pysyä kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin!

  • Olen horoskoopiltani rapu. Melkolailla kaikki kyseisen horoskooppimerkin luonteenpiirteet sopivat minuun kuin nenä päähän!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä