Pala marmoria

 

Keittiö sai osakseen palan marmoria (jonka tarpeellisuutta mies ei ymmärtänyt alkuunkaan) kun pääsin pyörähtämään Tigerissa sillä aikaa kun ekaluokkalainen oli lauantaina ystävänsä synttäreillä. Minä näin marmorinpalan tarpeellisuuden ja käytännöllisyyden heti! Se on kaunis, kestää kuumaa, sen päällä voi leikata ja se on helppo pitää puhtaana. Siis täydellinen lisä keittiöön!

 

 

Pikkupoika oli vaatinut jokunen aika sitten Ikeassa, että äidille täytyy ostaa kukka. Tämmöisen ihanan viikunapuun (?) hän oli sitten valinnut ja onhan se kyllä kaunis!

 

 

Minulla on pienoinen kriisi keittiön suhteen, sillä haluaisin vaihtaa meidän kaappien ja laatikoiden ovet. Mutta näissä ei ole mitään vikaa, joten se olisi ehkä hölmöä rahantuhlausta! Näissä kuvissa ei näy kuin toinen puoli keittiöstä, mutta toisella seinällä on kaappeja ja laatikoita lisää ylhäällä ja alhaalla. Lisäksi minua ahdistaa kun keittiö on niin pimeä. Ja valoahan sinne ei luonnosta tule lisää seuraavaan puoleen vuoteen ainakaan!

 

 

Saa nähdä kauanko tuo ihana kasvi pysyy hengissä. Viikon se on jo meillä sinnitellyt, mutta minä en ole mitenkään viherpeukalo vaan aivan surkea näissä kukkahommissa niin sisällä kuin ulkonakin. Koitan kasveja muistaa aina silloin tällöin kastella, mutta jotenkin sekin menee väärin. Osa on saanut liikaa vettä ja osa liian vähän. Mutta jatketaan harjoituksia. Ehkäpä se siitä alkaa sujua!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Todella kaunis keittiö <3 

Avatar

Voi, kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä