Olohuoneen uudet seinävalaisimet

 

Olohuoneen sohvan päätyseinä sekä valokuvaseinä saivat uudet seinävalaisimet kantaakseen. Kaipasin lisävalaistusta keltaisen apupöydän päälle ja seinävalaisin osoittautui oivaksi vaihtoehdoksi, sillä se ei vie tilaa itse pöydältä. Valaisimia voi suunnata tarpeen mukaan, jos sohvalla vaikkapa lukee jotakin.

 

 

Valaisimet ovat samaa Ikean Ranarp -sarjaa, jota meillä ruokapöydän sekä saarekkeen yllä. Tykkään hulluna niiden muotoilusta ja värityksestä! Mielestäni ne keventävät sohvan ilmettä huomattavan paljon ja tuovat sillle lisää valoa, mutta eivät kuitenkaan ole liian huomiota herättävät. Vielä kun saisi aikaiseksi tilata uusia valokuvia tuohon seinälle!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä