Keittiön valaistus

 

Kun kerran olohuoneen yleisvalaistus saatiin kuntoon, jatkettiin keittiöön. Tykkäsin tosi palon keittiön entisistä valaisimista, mutta jälleen kerran meidän matala huonekorkeus sai aikaan sen, että riippuvalaisimet olivat pidempien tiellä. Minä kyllä mahduin hyvin niiden alta kulkemaan, mutta pakko myöntää, että aika paljon avarampi vaikutelma on tämän Ikean Nymåne -valaisimen kanssa kuin ennen.

 

 

Kuten täällä kirjoittelin, poden pienoista kriisiä keittiön kanssa ja mieleni tekisi laittaa kaappien ja laatikoiden ovet uusiksi. Mitään järkevää syytä ei ole, mutta mieli vaan tekisi. Parempi valaistus nyt onneksi helpottaa keittiön pimeysongelmaa ja avartaa vaikutelmaa, joten toivottavasti pääsisin nyt tämän muutoksen avulla keittiökriisini yli kunnialla ja ilman sen suurempaa kuluerää!

Välitilasta, laatoista, tasoista, saarekkeesta sekä sen baarijakkaroista tykkään tosi paljon ja vanha mattokin tuntuu sopivan keittiöön ihan mukavasti. Mutta ehkä nyt ei ole se oikea aika miettiä kaapinovien vaihtoa kun kuitenkin se laajennuskin on jossain kohtaa ajankohtainen eikä meillä vielä ole suunnitelmia sen varalle. Ties vaikka keittiön paikka ei enää olekaan tämän hetkisessä keittiössä.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä