Vanhan jalkalampun uusi elämä

 

Tykkään vaihdella tavaroiden ja huonekalujen paikkaa kotona sitä mukaa kun ne tulevat tarpeettomiksi vanhoissa tehtävissään. Tällä kertaa annoin uuden elämän ruokailutilassa olohuoneesta uusien seinävalaisimien tilalta väistyneelle Ikean Hektar -jalkavalaisimelle. Valaisin on tehdastyylinen ja mattapintainen sekä materiaaliltaan metallia ja väritään tumman harmaa.

 

 

Vanha jalkalamppu siirtyi ruokailutilaan takapihan oven ja saarekkeen väliin. Siihen se sopii oikein hyvin metallisten ruokailutuolien ja baarijakkaroiden sekä Ranarp -kattovalaisimien kanssa. Niitä meiltä löytyy olohuoneen lisäksi saarekkeen sekä ruokapöydän päältä. Koiran kupit nyt on vähän huonossa paikkaa, mutta tähän hätään en parempaakaan koloa niille keksinyt niin, etteivät ne olisi tiellä.

Tykkään kun aina ei tarvitse ostaa uutta vaan kierrättämällä omia, vanhoja tavaroita voi saada uutta aikaan!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä