Saarekkeen mehikasvikokoelma

 

Mehikasvit ja kaktukset ovat ehkä kauneimpia kasveja, joita olemassa on. En oikein tiedä, mikä niissä niin kovasti miellyttää, mutta, jos minussa olisi yhtään viherpeukalon vikaa, medän piha olisi niitä täynnä. Niitä ja kauniita kiviä!

Meillä muutkin tietävät mieltymykseni mehikasveihin, sillä viikonloppuna saarekkeen mehikasvikokoelmani kasvoi kahdella jäsenellä kun sain tuliaisia lapsilta ja mieheltä kauppareissulta. Aivan ihania ja nuo terrakottaruukut muuten sopivat ihan mielettömän hyvin mehikasveihin!

 

 

Ihmeen kaupalla meidän olohuoneen apupöydällä olevat kaksi pikkuruista mehikasvia ovat kestäneet hengissä tosi kauan! Pituutta ne ovat kovasti kasvaneet ja mietinkin, että ovatko ne saaneet liikaa vettä vai mikähän mahtaa olla. Vai käykö niille vaan niin ajan kanssa? Toivottavasti nämä uudet tulokkaat nyt pysyisivät kauan aikaa täällä meidän ilona! Huomasin juuri, että yksi tuossa saarekkeen kokoelmalla olevista kasveista vetelee ihan viimeisiään, sillä sen olen näköjäään mädättänyt kastelemalla ihan liikaa.

 

 

Lapset olivat ostaneet itselleen myös kasvin. Lihansyöjäkasvin!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä