Aivan loistava SO’BiO étic misellivesi

 

Citymarketin hyllystä löytyi aivan huipputuote, ja mikä parasta, kohtuuhintaan. SO’BiO étic Hydra Aloe Vera 3-in-1 Soothing Micellar Water on misellivesi, joka poistaa iholta – silmänympärykset mukaan luettuna – meikin sekä myös hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

 

 

Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, tuotteella on Ecocert -sertifikaatti, joka takaa sen, että tuote on puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Se ei sisällä parabeenejä, silikoneja tai synteettisiä hajusteita vaan on 99 prosenttisesti luonnollinen. Nämä ovat niitä seikkoja, joita luonnokosmetiikassa juurikin arvostan. Tai siis syitä miksi suosin luonnonkosmetiikkaa. 

Minun iholleni tuote on sopinut todella hyvin ja se puhdistaa ihon erittäin tehokkaasti ja kuitenkin hyvin hellävaraisesti. Meikki lähtee iholta sekä silmänympäryksiltä, tuotteella on raikas tuoksu eikä se tunnu kuivattavan ihoa. Pullon koko on huimat 500 ml ja hinta alle kympin, joka ei minun mielestäni ole paljon kun kyse on näin laadukkaasta tuotteesta. Suosittelen!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä