Keittiön mustavalkoinen räsymatto

 

Extempore-piipahdus Tigeriin ja sitäkin extemporempi löytö keittiöön! Nimittäin aivan hurmaavan pehmeä, mustavalkoinen, räsymatto. Mitoiltaan ihan täydellinen meidän erikoisen malliseen keittiöön ja mustavalkoinen väritys raikastaa kivasti tuoden ryhtiä keittiöön.

 

 

Hintaa matolla oli 15 euroa ja toivon kovasti, että se kestää konepesun sitten kun se likastuu ja molemmat puolet on käytetty. Keittiön matto on hyvä ainakin meillä olla pestävää sorttia, sillä siihen tuppaa roiskumaan ja tippumaan milloin mitäkin. Tiger muuten on kyllä aivan varmasti yksi parhaista kaupoista, joita tiedän. Siitä ei pääse mihinkään! Aina löytyy vaikka mitä ostettavaa.

 

-R

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Haha, kuulostaa hyvinkin järkevältä! 😉 Meillä on pöydän alla tumma matto, mutta kyllä sekin melko likaiselta näyttää.

Avatar

Meillä on keittiöön iso valko-harmaa räsymatto hankittuna, mutta koska se tulee pöydän alle, ei sitä vielä ole uskallettu paikalleen laittaa. Saa vähän vielä pienempi kasvaa, ettei ole ekana ketsupit matossa. 😛

Avatar

No ompa kiva! Mä olen myös kaivannut meidän pieneen keittiöön jonkinlaista mattoa, mutten ole löytänyt mistään sopivaa ja toisaalta en edes tiedä kuinka käytännöllinen sellainen loppupeleissä olisi. 🙂

Avatar

Kiitos, tykkään kanssa kovasti! 🙂 Keittiön matto on kieltämättä vähän niin ja näin, mutta meillä ainakin on sen verran viileät lattiat varsinkin talvella, että on ihan mukava kun matto lattiassa keittiössäkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä