Testissä Lavera Deep Care & Repair 2in1 shampoo ja hoitoaine

 

Tykkään testailla erilaisia shampoita ja hoitoaineita ja tällä kertaa testiin pääsi Lavera Deep Care & Repair 2in1 shampoo ja hoitoaine. En ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt täydellisiä tuotteita hiuksilleni, joten ajattelin testata tämänkin sitten. Tiedättekös, olisi mahtavaa löytää sellaisia täydellisiä tuotteita, joita on pakko ostaa aina lisää kun edellinen loppuu.

 

 

Tämä Laveran erityisshampoo ja -hoitoaine on kehitetty erittäin kuivien ja rasittuneiden hiusten tarpeita varten. Luomulaatuisten manteli- ja macadamiapähkinäöljyjen ansiosta tuote hoitaa hiuksia ja pesee ne puhtaaksi mietojen kasviperäisten pesuaineiden avulla. Tuote vahvistaa hiusten rakennetta ja vähentää niiden haaroittumista.

 

 

2in1 -shampp on vegaaninen eikä tietenkään sisällä parabeeneja tai silikoneja ja tuoksukin on peräisin eteerisistä öljyistä. Tuotteella on myös mm. NaTrue -sertifikaatti, joka takaa, että se on varmasti laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Kokeilemani luonnonkosmetiikkashampoot ovat jättäneet hiukset hieman takkuiseksi eikä tämäkään tee poikkeusta. Hiukset saa kyllä melko helpolla harjattua, mutta hieman pörröiseksi ne jäävät vaikka tuote lupaakin ne silottaa. Ihan hyvä perusshampoo, mutta ei vieläkään se täydellinen.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä